کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین
معرفی کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین
کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین، اثر آنجو چاولا، یک دایرهالمعارف مصور همراه با واژهنامه است. دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین هر آنچه که دوست دارید دربارهی سیارهی زمین بدانید، در اختیارتان قرار میهد.
آزاد تیموری با ترجمهی کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین، هدیهای ارزشمند به نوجوانان تقدیم کرده است.
دربارهی کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین
زمین، یک سیارهی بزرگ است. آنقدر بزرگ که توانسته است میلیاردها انسان و موجودات دیگر مانند حیوانات، گیاهان، اقیانوسها و ... را در خود جای بدهد. اما در مقایسه با هستی عظیمی که تصورش برایمان سخت و در عینحال جذاب است، بسیار کوچک و ناچیز بهشمار میرود. اما زمین تنها سیارهی قابل سکونت در منظومهی شمسی است. زمین جوی دارد که حیات را ممکن میسازد و دمای آن نیز برای زندگی کردن موجودات زنده، مناسب است. دربارهی ویژگیها و شگفتیهای دیگر زمین چه میدانید؟ آنجو چاولا کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین را به ما پیشنهاد میکند. او در کتابش، دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین دربارهی زمین توضیحات کاملی نوشته است. کافی است به فهرست کتاب نگاه کنید تا از بابت تمام چیزهایی که دوست دارید دربارهی زمین بیاموزید، مطمئن شوید.
یکی از ویژگیهای مثبت کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین، زبان ساده و روان آن است که خواندن و درک و دریافت مطالب را به راحتی ممکن میسازد.
کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید دربارهی سیارهی زمین که محل زندگیانسانها و دیگر جانداران است بیشتر بدانید، کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین به شما کمک میکند. نوجوانان جویای علم از مطالعهی کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین لذت میبرند.
بخشی از کتاب دانستنیهایی درباره علوم؛ سیاره زمین
زمین به عنوان یک سیاره
زمین، سیارهی خانگی ما، یکی از هشت عضو بزرگ منظومـه شمسـی اسـت. تمـام ایـن اعضـا (سیارهها) در فضا حول خورشید به دور یک مسیر ثابت که مـدار نامیـده مـیشـود، مـیگردنـد. میدانیم که خورشید یکی از میلیاردها ستارهایی است که کهکشان مـا، راه شـیری را مـیسـازد. راه شیری به نوبهی خود یکی از میلیاردها کهکشانی است که دنیای ما را میسازد. بنابراین زمـین بـه عنوان یک سیاره، تنها یک بخش بسیار کوچکی از هستی بزرگ است.
کهکشانها
ما در کهکشان زندگی میکنیم. میلیاردها کهکشان با تیلیـاردهـا سـتاره در هسـتی وجـود دارد. کهکشان ما شکلی مارپیچ دارد که راه شیری نامیده میشود و شامل بیش از صدها میلیـارد سـتاره است. به حدی گسترده است که۱۰۰ میلیارد سال طول میکشد تا یک جت در سراسـر آن پـرواز کند.
ماه قمر زمین
ماه، قمر طبیعی زمین است. زمین تنها یک قمر دارد و ۳۸۴۴۰۰ کیلومتر از آن فاصله دارد و لونا که یک کلمهی لاتین است نامیده میشود. ماه بعد از خورشید روشنترین شئ در آسمان اسـت و توسط انسان در سال ۱۹۶۹ مشاهده شد.
فهرست
- ده مثال از بلندترین یخچالهای قطبی
- ده مثال از فورانهای آتشفشانی
- ده مثال از طولانیترین غارهای جهان
- واژهنامه
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالی بود😃😃😄😄😃😄😃😄😃😄😃😄😉
خیلی خوب بود
واقعا کتاب عالیی هست
خوب بود ولی جذابیت چندانی نداشت..