کتاب اقتصادسنجی مقدماتی یک روش جدید (جلد اول)
معرفی کتاب اقتصادسنجی مقدماتی یک روش جدید (جلد اول)
کتابی که پیشرو دارید برگردان تعدادی از فصول اولیه کتاب اقتصادسنجی مقدماتی: یک روش جدید است که توسط اقتصاددان صاحب نام و سبک جفری ام وولدریج تالیف شده است.
این کتاب از برخی وجوه نسبت به سایر تالیفات و ترجمهها از برتری و برجستگی برخوردار است:
نخست این که کتاب به زبان ساده، روشن و همهفهم و به دور از پیچیدگیهای رایج در این رشته نوشته شده که اطلاق یک روش نوین نیز در عنوان کتاب به پیروی از این رویکرد است. بر این اساس، علاوه بر استادان و دانشجویان اقتصاد، سایر علاقمندان به اقتصادسنجی نیز میتوانند از محتوای این کتاب بهره ببرند و بیاموزند. روش و سبک این کتاب برای دانشجویان رشتههای مدیریت، مالی، صنایع، حسابداری و علوم اجتماعی بسیار مفید و آموزنده خواهد بود؛ دومین مزیت و برجستگی این است که خواننده علاوه بر اقتصادسنجی با مفاهیم اقتصادی نیز آشنا میشود. این هماهنگی مفهومی از طریق ارایه مثالهای واقعی و کاربردی میسر میشود و زمینه را برای تبدیل مفاهیم و انگارههای ذهنی به مدلسازی کمی و اقتصادی به سبک ساده فراهم میکند.
نویسنده با مهارت مثالزدنی و ستودنی، خطاها و لغزشهای رایج در مدلسازی را به تصویر کشیده و راهحلهای راهگشا پیشنهاد داده است. باریکبینی و نکتهسنجی مولف در این کتاب بسیار آشکار است. وی با ارایه مثالهای متنوع در زمینههای مختلف تلاش مستمر کرده تا نشان دهد چگونه مدلسازی کنیم و سیاستها را ارزیابی کنیم؛ تمایز و تفاوت سوم این است که در پایان هر فصل پرسشهایی ارائه شده که به مهارتافزایی خوانندگان کمک میکند.
خواندن کتاب اقتصاد سنجی مقدماتی یک روش جدید (جلد اول ) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانشجویان و پژوهشگران رشته اقتصاد مخاطبان این کتاباند.
کتاب اقتصاد سنجی وولدریج کتاب بسیار معروف،عالی و پرفروشی در سطح دنیاست.این کتاب ۷ فصل اول کتاب انگلیسیه و برای دانشجویان لیسانس واقعا میتونه سنجی رو خوب جا بندازه.
بهترین کتاب برای یادگیری مفهومی و پایهای اقتصادسنجی. سراغ منابع دیگر نروید.
کتاب خوبی هست اما تا الان که فصل اول رو خوندم هم چندین غلط نگارشی دیدم و هم غلط ترجمه!چجوری pooled data رو داده های استخری ترجمه کردید؟؟جالب اینجاست که دو نفر مترجم و یک ویراستار علمی روی این کتاب
کتاب و ترجمه هردو عااالی
کتاب و ترجمه عالی.ولی حیف فصلهای کمی ترجمه شده.پارت یک کتاب تا فصل ۹ هست ولی این کتاب فقط تا فصل ۷ ترجمه شده.
کتاب خوبه فقط چرا تو ویندوز با هر دفعه خارج شدن از برنامه باید لاگین کنم و مجددا دانلود کنم؟ پشتیبانی هم پاسخگو نیست متاسفانه...
این کتاب رو من نخریدم ابتدا در قسمت نمونه فصل اولشو خوندم و اصلا توصیه نمی کنم اطلاعات کتاب گمراه کننده هست برای کسی که میخواد شروع به یادگیری کنه اطلاعات غلطی رو میده علاوه بر اون ترجمه مناسبی رو