معرفی و دانلود کتاب دهان من یک آتشفشان است pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات بروج

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دهان من یک آتشفشان است

کتاب دهان من یک آتشفشان است نوشته جولیا کوک با ترجمه فرشته سادات وظیفه منتشر شده است. کتابی با تصویرگری جذاب برای آموزش به کودکان و والدین است.

درباره کتاب دهان من یک آتشفشان است

کتاب "دهان من یک آتشفشان است" به بررسی یکی از عادات ناپسند کودکان می پردازد و با آموزش یک راهکار بامزه مدیریت افکار و کلمات پر سروصدا را به کودک می‌آموزد. داستان با زبانی ساده و بیانی عمیق سعی می کند اهمیت و احترام گذاشتن و گوش دادن به دیگران و همچنین صبر و شکیبایی را برای کودک روشن کند. در انتهای کتاب راه کارهای موثری در این حوزه برای پدرها و مادرها ارائه شده است. کتاب دهان من یک آتشفشان است آموزشی است برای کودکان و والدین.

خواندن کتاب دهان من یک آتشفشان است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای تمام والدینی که به دنبال راهی برای آموزش آسان به فرزندانشان هستند ضروری و مفید است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دهان من یک آتشفشان است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدهان من یک آتشفشان است
عنوان در زبان مبدأ!My mouth is a volcano