معرفی و دانلود کتاب مروری بر تکنولوژی پزشکی هسته ای (ترجمه چاپ سوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مروری بر تکنولوژی پزشکی هسته ای (ترجمه چاپ سوم)subscriptionAvailable

کتاب مروری بر تکنولوژی پزشکی هسته ای (ترجمه چاپ سوم)

آمادگی جهت دریافت مدرک تکنیسین هسته‌ای آمریکا و کانادا

۴.۰(از ۹ امتیاز)
منصور موحد، سپیده حکمت
انتشارات:
انتشارات بشری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مروری بر تکنولوژی پزشکی هسته ای (ترجمه چاپ سوم)

آمادگی جهت دریافت مدرک تکنسین پزشکی هسته ای آمریکا و کانادا

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مروری بر تکنولوژی پزشکی هسته ای (ترجمه چاپ سوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمروری بر تکنولوژی پزشکی هسته ای (ترجمه چاپ سوم)
عنوان دیگرآمادگی جهت دریافت مدرک تکنیسین هسته‌ای آمریکا و کانادا

۱۳۹۴/۱۱/۱۶

کتاب فیزیک پرتودرمانی یا همون رادیوتراپی خان ترجمه دکتر توکلی را نیز قرار دهید

milad
۱۳۹۶/۰۱/۰۵

با سلام. کتاب بسیار خوبی هستش به عنوان یک دانشجوی پزشکی هسته ای مطالعه این کتاب را به پزشکان و کارشناسان پزشکی هسته ای و تصویر برداری پزشکی پیشنهاد می کنم . با تشکر از دکتر موحد و...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۵/۲۲

جا داره که بهتر شه

samin
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۳/۲۰

کتاب جامع و خوبی است و به تمام همکاران و دانشجویان پزشکی هسته ای توصیه میکنم که داشته باشن و بخوانن

رادیوتراپی مبتنی بر فقط MRI (رویکرد شبه سی تی)تصویر جلد کتاب رادیوتراپی مبتنی بر فقط MRI (رویکرد شبه سی تی)
فریبا فرهادی بیرگانی
آموزش سلامت ستون فقرات؛ چگونه گردن درد خود را درمان کنیم؟تصویر جلد کتاب آموزش سلامت ستون فقرات؛ چگونه گردن درد خود را درمان کنیم؟
بیژن فروغی
صد مورد بالینی سکته‌های مغزیتصویر جلد کتاب صد مورد بالینی سکته‌های مغزی
نوبویوکی ساکائی
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال، ویرایش چهاردهم 2021؛ جلد ششمتصویر جلد کتاب فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال، ویرایش چهاردهم 2021؛ جلد ششم
جان ادوارد هال
تتا: راهنمای جامع تفسیر تست‌های آزمایشگاهیتصویر جلد کتاب تتا: راهنمای جامع تفسیر تست‌های آزمایشگاهی
حمیده سعادتی
میتوکندری و نقش آن در تندرستی، پیری و بیماریتصویر جلد کتاب میتوکندری و نقش آن در تندرستی، پیری و بیماری
آرزو رضایی
اصول طب داخلی هاریسون بیماری‌های گوارش؛ ویراست بیستمتصویر جلد کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیماری‌های گوارش؛ ویراست بیستم
سجاد قانع‌ عزآبادی
شمایل نگاری خدا و موجودات فراطبیعی در هنر ابتدایی هخامنشیتصویر جلد کتاب شمایل نگاری خدا و موجودات فراطبیعی در هنر ابتدایی هخامنشی
مارک گریسون
چهارمیختصویر جلد کتاب چهارمیخ
غلامرضا خدارحمی
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویراست چهاردهم) بخش ۵ کلیه ها و مایعات بدنتصویر جلد کتاب فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویراست چهاردهم) بخش ۵ کلیه ها و مایعات بدن
جان ادوارد هال
دستنامه‌ی طب داخلی هاریسون؛ گوش و گلو بینی - پوست - هماتولوژی و انکولوژیتصویر جلد کتاب دستنامه‌ی طب داخلی هاریسون؛ گوش و گلو بینی - پوست - هماتولوژی و انکولوژی
دنیس. ال کاسپر
مبانی طب داخلی سسیل؛ بیماری های قلب و عروقتصویر جلد کتاب مبانی طب داخلی سسیل؛ بیماری های قلب و عروق
محمد اف. الگاهیم
مهندسی فرآیندهای زیستی (جلد اول)تصویر جلد کتاب مهندسی فرآیندهای زیستی (جلد اول)
مایکل شولر
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویرایش چهاردهم) بخش ۳ قلب، بخش ۴ گردش خونتصویر جلد کتاب فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویرایش چهاردهم) بخش ۳ قلب، بخش ۴ گردش خون
جان ادوارد هال
دستنامه‌ی طب داخلی هاریسون؛ بیماری‌های قلبی - عروقیتصویر جلد کتاب دستنامه‌ی طب داخلی هاریسون؛ بیماری‌های قلبی - عروقی
دنیس. ال کاسپر
غدد درون ریزتصویر جلد کتاب غدد درون ریز