معرفی و دانلود کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقیsubscriptionAvailable

کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی

ره‌پویان پژوهش ۲

۳.۹ امتیاز(از ۲۱ رأی)
سید حسین اسحاقی
انتشارات:
مرکز نشر هاجر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی

کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی نوشته سید حسین اسحاقی است و نشر هاجر آن را منتشر کرده است.

نشر هاجر، وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه‌ی خواهران است. این نشر تلاش می‌کند در راستای نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و آموزه‌های قرآنی کتاب‌هایی را در این حوزه منتشر کند.

کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی یکی از کتاب‌های نشر هاجر است که برای پژوهشگرانی که قصد تحقیق در حوزه‌های مختلف علمی را دارند نوشته شده است.

خواندن کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به تمام کسانی که در کار پژوهش و تحقیق فعالیت می‌کنند و همه دانشجویان توصیه می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباسرار نویسندگی؛ نگارش کتاب، مقاله و گزارش تحقیقی
عنوان دیگرره‌پویان پژوهش ۲
موضوعپژوهش ادبی
نویسندهسید حسین اسحاقی
انتشاراتمرکز نشر هاجر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۱/۰۸
فرمت کتابPDF

۱۴۰۱/۰۳/۲۴

عالی بود تمام نکات رو توضیح میده من حس خوبی داشتم و باکمک این کتاب یک رمان نوشتم🧡🧡

باران
۱۴۰۱/۰۹/۲۱

به نظرم از همه لحاظ کتاب خوب و کاملیه بخصوص که با مراحل تولید کتاب و قواعد نگارشی هم آشنا میشیم این بخش خیلی برای یه نویسنده مهمه . هم برای داستان نویسی خوبه هم برای یادگیری نوشتن مقاله

درخشان
۱۴۰۲/۱۱/۰۳

خیلی کاربردی و عالی

بهصا
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۰۳

به درد نویسندگی برای فیلم و نمایشنامه نمیخوره ولی برای آشنایی با نویسندگی برای کسی که صفر کیلومتر هست بد نیست

yuto
۱۴۰۲/۰۶/۱۰