معرفی کتاب وقت خداحافظیه
کتاب وقت خداحافظیه نوشته الیزابت وردیچ با ترجمه فاطمه سادات صالحی ریحانی منتشر شده است. کتابی با تصویرگری جذاب برای آموزش به کودکان و والدین است.
درباره کتاب وقت خداحافظیه
کتاب وقت خداحافظیه سعی دارد به کودک بگوید: فراموش نکنید خداحافظی برای همیشه نیست و تنها مدت کوتاهی طول میکشد. خداحافظی یعنی بغل کردن و بوسیدن مامان و بابا، دست تکان دادن و ... بازی کردن با آنها.بعد از خداحافظی هم حالا دیگر وقت سلام است.
در انتهای کتاب راه کارهای موثری در این حوزه برای پدرها و مادرها ارئه شده است. کتاب وقت مؤدب بودنه آموزشی است برای کودکان و والدین.
خواندن کتاب وقت خداحافظیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام والدینی که به دنبال راهی برای آموزش آسان به فرزندانشان هستند ضروری و مفید است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب وقت خداحافظیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | وقت خداحافظیه |
| تعداد صفحهها | ۲۷ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

خیلی کتاب خوبی هستش توصیه میکنم بخونید
خیلی عکسهای قشنگ و رنگی داره متنش هم آموزنده ست میتونه واسه کوچولوهاتون جذاب باشه