معرفی و دانلود کتاب خاکریز دوازدهم + خلاصه رایگان

روایت جنگ و دفاع نرم

نوع کتاببدون نظر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خاکریز دوازدهم

خاکریز دوازدهم (روایت جنگ و دفاع نرم) نوشته علیرضا حیدری‌نسب که در انتشارات پیام آزادگان منتشر شده است، روایتگر تجربیات او از جنگ و دفاع نرم و زندگی‌اش در سال‌های اسارت در زندان‌های رژیم بعثی عراق است.

علیرضا حیدری‌نسب در سال ۱۳۶۷ به اسارت درآمد و همراه با برادرش، حمیدرضا روزهای سخت و درس‌آموز اسارت را به عنوان اسیری مفقودالاثر در غربت سپری کرد.

درباره کتاب خاکریز دوازدهم

در کتاب خاکریز دوازدهم، حیدری‌نسب پس از نوشتن کلیات و مقدماتی درباره جنگ و دفاع نرم تجربیات شخصی خود در دوران اسارتش در عراق را بازگو کرده است. این کتاب شامل مشاهدات عینی و یا مکتوب در کتب، جراید و نشریات موجود در اردوگاه دوازده تکریت و همچنین منقولات و شنیده‌های او از رسانه‌های دشمن و یا نگهبانان عراقی و بعضاً نیز یافته‌های دوستانش است.

خواندن کتاب خاکریز دوازدهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم.

این کتاب را به علاقه‌مندان به کتاب‌هایی درباره جنگ و استراتژی‌های آن و همچنین دوست‌داران سرگذشت‌نامه آزادگان جنگ تحمیلی

بخشی از کتاب خاکریز دوازدهم

در برابر امواج مختلف تهاجم عمومی‌ترین روش دفاع، تحمل، سکوت و ناهمراهی با دشمن بود. پس از آن باید از بی‌اعتنایی به حرف و درخواست دشمن یاد کرد که بر این اساس علاوه بر استمرار بر همان رفتار به تقویت و تعمیم رفتارهای مطابق استانداردهای خودی می‌پرداختیم. در جهت تبیین و ترویج ارزش‌ها و باورهای خودی باید از برنامه‌هایی گفت که در سطوح متفاوت از انفرادی تا حلقه‌های مختلف و در سطح اتاق و احیاناً برای عموم افراد در هر قسمت و یا کل اردوگاه برگزار می‌شد.

آنچه را مبلِّغ صدامی القاء کرد با اقبال مواجه نشد و آن‌قدر وضعیت دشمن آشکار بود که نیازی به تبیین و تحلیل نداشت. البته بعضی آزادگان فی‌المجلس از آن مبلغ که احکام وضو را آموزش می‌داد مسائلی فراتر از احکام را پرسیدند؛ کسی سؤال نمود وقتی او کیفیت وضو و حد و اندازه‌اش را بیان کرد کسی از او پرسید وقتی آب برای خوردن به قدر کافی فراهم نیست چگونه با این وصف می‌توان وضو گرفت؟! آن صدامی نیز بی‌درنگ پاسخ داد: در آن صورت تیمم کنید! همچنین حضورش به عنوان فرزند پیامبر (ص) و بیان برخی مطالب سبک بعدها نیز مایهٔ «بگو بخند» بود که پسر پیامبر (ص) برای ارشاد ما آمد و چنان افاضه نمود که در وضو دست (آرنج) را باید شست و چون در عراق برای عیدین (فطر و قربان) ایام بیشتری عطله (تعطیل) هست پس صدام مسلمان‌تر است!

برنامهٔ دفاعی ما در ارتباط با تبلیغات دشمن از طریق جراید و نشریات مبتنی بر بررسی و تحلیل اخبار روزنامه‌ها البته با پیش فرض مغرضانه بودن مطالب مندرج بود. بنابراین از طریق تکمیل، تحلیل و مقابلهٔ مطالب نشریات سعی بر استخراج صورت صحیح و پذیرفتنی اخبار و تکمیل پازل مرتبط با هر حادثه بر می‌آمدیم که البته وقت و توان قابل توجهی را صرف خود می‌کرد. همچنین از لابلای اظهارات صدام و دیگران به دنبال درآوردن نقاط ضعف یا اعترافات دشمن بودیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاکریز دوازدهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خاکریز دوازدهم
حجم فایل کتاب:۲.۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۲۲۰۱۷۶
تعداد صفحه‌ها:۱۷۲ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.