معرفی و دانلود کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آرنا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟

کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ نوشته کاساندرا آرسن با ترجمه فرزانه کاویان منتشر شده است. این کتاب یک راهنما است برای شناسایی سبک شخصی نظم‌دهی و داشتن خانه‌ای منظم با تنها ۱۵ دقیقه کار روزانه.

درباره کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟

خانه‌های ما نمادی از زندگی‌هایمان هستند. آن‌ها داستان ما را نقل می‌کنند و به جهان نشان می‌دهند که ما چه کسی هستیم؟ نویسنده معتقد است غیرممکن است بهترین تصمیم‌هایتان، یعنی تصمیم‌های ارزشمند روحانی و تصمیم‌هایی که به لحاظ احساسی ثبات دارند و روشنفکرانه‌ترین تصمیم‌هایتان هستند را در خانه‌ای به‌هم‌ریخته و نامنظم بگیرید. کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ به شما کمک می‌کند با برنامه‌ریزی یک خانه مرتب داشته باشید.

خواندن کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام مردان و زنان که آرامش را دوست دارند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟
عنوان دیگر:راهنمای شناسایی سبک شخصی نظم‌دهی و داشتن خانه‌ای منظم با تنها ۱۵ دقیقه کار روزانه
عنوان انگلیسی:‭Real Life Organizing: Clean and Clutter-Free in ۱۵ Minutes a Day
تعداد صفحه‌ها:۱۹۱ صفحه
قیمت کتاب:۴۸۰۰۰ تومان

Z Pourmandi
۱۴۰۴/۰۶/۲۳

نویسنده به طوری ساده یاد داده تا با صرف زمان کمتر اما به طور مستمر خانه‌ای مرتب داشته باشیم. شاید راهکارها، روش‌های خاص و عجیبی نباشد و حتی شاید شما به بعضی از آنها عمل کنید، اما خوندن کتاب به...بیشتر

رها
مطمئن نیستم.