کتاب امضای فرشته
معرفی کتاب امضای فرشته
کتاب امضای فرشته اثر لیلا غلامرضایی، مجموعه داستانهای کوتاه با موضوع دفاع مقدس، و رنجی است که خانوادههای شهدا متحمل شدند و از فداکاری همسران و فرزندان رزمندگان میگوید. این کتاب توسط اننتشارات صریر منتشر شده است.
دربارهی کتاب امضای فرشته
ثبت و ضبط وقایع تاریخی و تدوین اتفاقات در آگاهیبخشی به نسل آینده، ضمن تجربهاندوزی عبرت آموز هم خواهد بود. به همین دلیل بر نویسندگان و پژوهشگران متعهد فرض است که با استفاده از ابزار هنر و ذوق ادبی در اشکال مختلف نسبت به این مهم همت گمارند، تا ضمن انعکاس صحیح وقایع ، نگذارند ارزشهای برآمده از فداکاری و ایثار یک ملت دچار نسیان گردد.
کتاب امضای فرشته شامل دستانهایی کوتاه است که همگی با دفاع مقدس و دوران جنگ مرتبط هستند. لیلا غلامرضایی نویسندهی کتاب امضای فرشته آن را به مادران شهدای جاوید الاثر تقدیم کرده است. او تلاش کرده تا با جمعآوری خاطرات و داستانهایی از زندگی و خانوادهی رزمندگان، عمق فداکاری و عشق آنان به وطن را به ما نشان دهد. بنابراین در این کتاب داستانهایی میخوانیم که همگی از وقایع تاریخی دوران جنگ سرچشمه گرفتهاند. با خواندن داستانهای مجموعهی امضای فرشته، میتوانیم به خوبی با حال دل خانوادههایی که عزیزانشان برای دفاع از میهن و حفظ وطن به مبارزه رفتند، آشنا شویم و درد مشترک دوری از عزیزان و از دست دادنشان را بار دیگر تجربه کنیم.
کتاب امضای فرشته را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب امضای فرشته برای دوستداران داستانهای کوتاه فارسی از دوران جنگ و خاطرات دفاع مقدس، خواندنی و جذاب است.
جملاتی از کتاب امضای فرشته
دخترک چشمان بیرمقش را از مادر گرفت و به سقف اتاق خیره شد و آرام گفت: «میخوام به فرشتهها بگم تا بابا بیاد کارنامهام رو امضا کنه، چون خانم معلممون گفته کارنامههاتونو پدرتون امضا کنه.»
مادر لبهایش را به هم فشار داد و بغضش را فرو خورد و با صدایی لرزان به دخترش قول داد که پیامش را به فرشتهها برساند. بلند شد و کنار پنجره رفت. آسمان هایهای میگریست، شاید دل فرشتهها به درد آمده بود، چراکه پدر برای حفاظت از حرم رقیه بدون پدر، رقیه کوچک خود را به آنها سپرده بود. صورتش از اشک خیس شد. آرام برگشت. دخترک به خواب رفته بود، کارنامه را از کیف دخترک بیرون آورد، امضایی شبیه امضای پدر را بر آن نشاند.
چهره پدر از توی قاب عکس به روی او میخندید.
قلم این نویسنده شیوا و روانه. داستانها به خصوص برای نوجوونها حتما جذابه. من به شاگردانم هم این کتاب رو توصیه کردم