کتاب رختخوابت رو جمع کن (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب رختخوابت رو جمع کن (خلاصه کتاب)
ژنرال ویلیام اچ مکریون از فعالیتهای کوچکی که میتوانند زندگی و حتی دنیا را تغییر دهند نوشته و آنها را در کتابی با عنوان رختخوابت رو جمع کن، منتشر کرده است.
درباره کتاب رختخوابت رو جمع کن
طی مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان دانشگاه تگزاس در سال ۲۰۱۴، از ژنرال ویلیام اچ مکریون خواسته شد تا به سخنرانی بپردازد. او در این سخنرانی از ۱۰ درس ارزشمندی که در دوران خدمت در نیروی دریایی آمریکا فرا گرفته بود و در تمام لحظات زندگی تجربه کرده بود، گفت. درنهایت تعجب دانشجویان استقبال بسیار خوبی از این تجربیات کردند. بنابراین ژنرال ویلیام اچ مکریون تصمیم گرفت تا درسهای یاد شده را در قالب کتاب به رشته تحریر درآورد تا افراد بیشتری بتوانند از آن استفاده کنند. کتاب یاد شده با عنوان رختخوابت رو جمع کن منتشر شد. ژنرال مک ریون در این کتاب داستانهایی را از افراد بزرگی روایت میکند که در مراحل مختلف زندگی، الهام بخش او بودهاند. فصل نخست کتاب کار امروز را به فردا نینداز نام دارد. مک ریون با نقل داستانی در این فصل میگوید: اگر میخواهید زندگیتان و شاید جهان را تغییر دهید از مرتب کردن تختخوابتان شروع کنید.
خواندن کتاب رختخوابت رو جمع کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
رختخوابت رو جمع کن یکی از کتابهای پر فروش نیویورکتایمز در سال ۲۰۱۷ بود. مطالعه این کتاب را به همه افرادی که قصد ایجاد تغییری در زندگی خود دارند، پیشنهاد میکنیم.
درباره ژنرال ویلیام اچ مک ریون
ویلیام اچ مک ریون در نوامبر ۱۹۵۵ متولد شد. او با بورس تحصیلی وارد دانشگاه تگزاس در آستین شد، به عضویت نیروهای آموزش افسران نیروی دریایی درآمد و در سال ۱۹۷۷ از این دانشگاه فارغ التحصیل شد. مک ریون مدرک کارشناسی خود را در رشته روزنامهنگاری دریافت کرد و مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه نیروی دریایی دریافت کرد. ویلیام اچ مک ریون در سال ۲۰۱۲ بهعنوان یکی از برجستهترین دانشآموختگان دانشگاه تگزاس انتخاب شد. در حال حاضر ژنرال ویلیام اچ مکریون رئیس دانشگاه تگزاس فعالیت میکند.
جملاتی از کتاب رختخوابت رو جمع کن
بعد از حملات یازده سپتامبر و به هم ریختگی اوضاع و بعد از بهبودی جراحتم، در اداره مبارزه با تروریسم کار کردم و بعد از آن در بغداد در دفتر فرماندهی موقت حضور یافتم. در آن موقع در کیسه خواب میخوابیدم و هر وقت که بیدار میشدم کیسه خوابم را مرتب میکردم، بالش را در آن قرار میدادم و خود را آماده شروع روز میکردم.
در سال ۲۰۰۳ صدام حسین را دستگیر کردند و زندانی ما بود. وقتی او را دیدم تختخواب لوکسی داشت اما او تختخوابش را مرتب نمیکرد. ملافهها مچاله شده بود و تمایلی به مرتب کردن آن نداشت.
در زندگی چیزهای کوچکی وجود دارد که وقتی شما آن را انجام میدهید، نتایج روز خودتان را تحت تأثیر قرار میدهید. شما دنبال چیزی هستید تا آرامش خاطرتان باشد. این موضوع فقط مربوط به میدانهای جنگ نیست. گاهی کار بسیار ساده مرتب کردن یک تختخواب، میتواند یک نیرو و انگیزش بسیار فوقالعادهای برای اینکه فرد روزش را بهتر شروع کند و پایان خوشی برای خودش رقم بزند، بدهد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب رختخوابت رو جمع کن، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
کتاب خوبی است
بی نظیر
به نظر بعضی جملات خوب ترجمه نشده است. کتاب خوبیست
خیلی معمولی بود. چیز جدیدی نداشت. اما شاید چون نسخه خلاصه بود اینجوری بود. من تا حالا چنتا کتاب خلاصه خوندم از تو طاقچه. احساس میکنم این مشکله همه ی کتابهای خلاصه اس.
به نسبت اندازه کوچکش پر مفهوم بود البته زده بود ۱۱۰ صفحه ولی ۷۷ صفحه بود ؟!
مفید برای هر کسی