کتاب جوان، دین و تربیتپذیری
معرفی کتاب جوان، دین و تربیتپذیری
کتاب جوان، دین و تربیتپذیری را دکتر رحمتالله شریعتی نجفآبادی تالیف کرده است.
این کتاب در صدد است نسل جوان را با سبک «عاطفی ـ برهانی» به اسلام راستین، بیشتر آشنا نموده تا به آن تمایل بیشتری پیدا نمایند. نویسنده بر این باور است که اگر جوانان در سه بعد «اصول دین، خلق و رفتار» اصلاح و راهیابی شوند، عمده ناهنجاری آنان از میان رفته به سعادت مطلق در دنیا و آخرت واصل میشوند، بنابراین سعی شده است کتاب جوان، دین و تربیتپذیری نیز در همین سمت و سو قرار گیرد.
درباره کتاب جوان، دین و تربیتپذیری
این کتاب حاصل تجربیات نیمقرن تدریس نویسنده به دانش آموزان و دانشجویان و طلاب و سپاهیان و بسیجیان و سخنرانیهاست. کتاب جوان، دین و تربیتپذیری پیرامون «اصول دین تربیت» و مسائلی در این خصوص و روش جذب جوانان به اسلام و قرآن است. سعی نویسنده بر آن است که بعضی از مسائل مهم عقیدتی و بیشتر مورد نیاز جوانان در این خصوص را با بهترین وجه و متد و روش در اختیار آنان گذاشت و آن در صورتی میسر است که مختصات و ویژگیهای موضوعات اسلامی که بیشتر حساس و مورد احتیاج و نیاز است را به صورت معقول، فطری، بهروز و کاربردی در معرض دید آنان قرار داد.
خواندن کتاب جوان، دین و تربیتپذیری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این اثر برای دانشآموزان، دانشجویان،طلاب و جوانان علاقهمند به پژوهش و مطالعه مسائل دینی مفید و پرکاربرد است.
با سلام . کتاب جامع و کاملی هست و بخش های گیرا و قابل فهمی در خود جای داده و مطالب به طور واضح بیان شده است.
جزو کتابایی که برای پیشرفت هر جوانی نیاز
بسیارعالی