معرفی و دانلود کتاب شب ادراری + خلاصه رایگان

کتاب شب ادراری

۳.۰(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شب ادراری

دکتر پریستون اسمیت، در کتاب «شب ادراری» به شب‌ادراری کودکان و شیوه‌های درمان آن پرداخته است.

این کتاب تمامی مسائل مربوط به شب‌ادراری و آنچه که باید دربارهٔ فیزیولوژی بدن بدانیم و انواع راه‌های درمان آن را به خانواده‌ها معرفی می‌کند تا با برنامه‌ریزی صحیح و با توجه به نتایج آن، بهترین شیوه را انتخاب کنند.

دکتر پریستون اسمیت فارغ‌التحصیل رتبهٔ اول در رشتهٔ اقتصاد از دانشگاه رایس است. پس از فارغ‌التحصیلی از این رشته، به تحصیل در رشتهٔ پزشکی دانشگاه پزشکی تگزاس هوستون پرداخت و پس از اتمام دورهٔ پزشکی، دو سال در دانشگاه پزشکی تنسی، جراحی عمومی خواند. در سال ۱۹۹۳ دورهٔ رزیدنتی اورولوژی دانشگاه نورت وسترن شیکاگو را به پایان رساند و در سال ۱۹۹۵ برای تکمیل دورهٔ آموزشی خود دو سال در بیمارستان کودکان تنسی در ممفیس و لبونمور به فعالیت پرداخت که در پایان توانست مدرک فوق تخصص بیماری‌های کلیه و مجاری اداری کودکان را اخذ کند. دکتر اسمیت بورد تخصصی دارد و مقالات متنوع و چند کتاب در زمینهٔ بیماری‌های کلیه و مسائل گوارشی کودکان نوشته است که تحقیقات او در تمامی دنیا نیز ارائه شده است. معروف‌ترین کتاب‌های او عبارتند از: «آموزش دستشویی رفتن برای کودکان» و «درمان بیماری‌های گوارشی کودکان».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شب ادراری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابشب ادراری
عنوان در زبان مبدأThe complete bedwetting book: including a daytime program for nighttime dryness
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۴/۰۱/۲۱

کتاب بسیار خوب کاربردی .

بریده‌هایی از کتاب

شب‌ادراری یا خیس کردن شب‌هنگام رختخواب، حالتی است که میلیون‌ها کودک به آن مبتلا هستند. در حالی که تاکنون درمان
من بیشتر به مراجعان خود می‌گویم که سابقهٔ خانوادگی، جزء اصلی‌ترین مواردی است که باید در مشاوره به آن توجه شود.
NEDAYI
این تقویم یا جدول نباید سبب شود که کودک وقتی شب‌های بارانی دارد، حس بدی پیدا کند و شرمگین بشود. می‌توانید این مسئله را میان خود به صورت راز نگاه دارید و به جای تقویم بزرگی که به دیوار اتاقش نصب شده باشد، از تقویم معمولی برای این کار استفاده کنید.
زهرا نظری
توصیه من به والدین این است که برای درمان شب‌ادراری کودک، به‌طور جدی به بررسی وضعیت استفادهٔ او از دستشویی در طول روز بپردازند. من از همهٔ والدینی که کودکشان مبتلا به شب‌ادراری است، از وضعیت دفع ادرار کودک در طول روز، سؤال می‌کنم. ابتدا ممکن است آنها این مسئله را انکار کنند، ولی با پرسیدن چند سؤال می‌توان متوجه شد که کودک در چه شرایطی قرار دارد. خیلی از بچه‌ها وضع مزاجی خوبی ندارند؛ آنها دیر به دیر به دستشویی می‌روند و خیلی زود هم از دستشویی بیرون می‌آیند.
زهرا نظری
کودکانی که در طول روز مرتب به دستشویی می‌روند، مثانهٔ خود را کامل تخلیه می‌کنند و قبل از خواب نیز همین کار را انجام می‌دهند. آنها مثانه‌ای قابل انعطاف و با ضخامت کم دارند، بنابراین احتمال انقباض مثانه و تخلیهٔ ناآگاهانهٔ آن بسیار کم است.
زهرا نظری
۱. بچه‌ها باید به محض آنکه از خواب بیدار می‌شوند به دستشویی بروند. در طول روز نیز لازم است که هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت از دستشویی استفاده کنند. نباید اجازه دهید که بچه‌ها به خود فشار آورند و خود را نگه دارند. لازم است در زمان معین به آنها تذکر دهید که دستشویی رفتن را به تأخیر نیندازند. از گفتن چنین جملاتی به کودکان خودداری کنید: «خودت را نگه‌دار، تا به خانه برسیم.»، «صبرکن و نق‌نزن، خبری از دستشویی نیست!» در موقع آموزش به کودک از او نپرسید که نیاز به دستشویی دارد یا نه. فقط در زمان معین به او بگویید که: «الان وقت رفتن به دستشویی است.» آنها باید متوجه شوند که نمی‌توانند برای انجام این کار با شما جرّ و بحث کنند.
زهرا نظری
آنها را بغل کنید و بگویید که دوستشان دارید و بعد به او تذکر دهید که: «حالا باید به دستشویی بروی.» ۲. به کودکان بگویید که به مدت لازم و با آرامش در دستشویی بمانند. نباید آنها را با زور هُل بدهید یا دستپاچه کنید. به آنها نگویید: «به خودت فشار بیاور و زود کارت را تمام کن!» در دستشویی را ببندید و به کودک بگویید که به پاهای خود فاصله بدهد و نفس عمیق بکشد. این کار می‌تواند بسیار مؤثر باشد. شاید بتوان اسم آن را یوگا در دستشویی گذاشت! کودک را با اسباب‌بازی یا کتاب به دستشویی نفرستید، این کار تمرکز او به عمل دفع را کم می‌کند.
زهرا نظری
آنها باید حداقل ۳ دقیقه در دستشویی بمانند تا مثانه کامل تخلیه شود. زمان در دستشویی برای بچه‌ها خیلی طولانی می‌گذرد، آنها تصور می‌کنند سه ساعت در آنجا بوده‌اند. اگر خواستند سریع از دستشویی بیرون بیایند، آنها را برگردانید و بخواهید کمی بیشتر صبر کنند. ۳. کودکانی که دارای عادت‌های اشتباهِ دستشویی رفتن هستند، باید از مصرف خوراکی‌های محرک پرهیز کنند. مواد محرک سبب تحرک و بازیگوشی بیشتر آنها می‌شود و میزان تحمل آنها برای ماندن در دستشویی را کاهش می‌دهد. به‌خصوص وقتی کودک ADD یا ADHD و یا سابقه کنترل ادرار و به تأخیر انداختن استفاده از دستشویی داشته باشد. علاوه بر آن، کودک باید از مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌هایی که سبب تحریک مثانه می‌شود، منع شود.
زهرا نظری
علاوه بر آن، کودک باید از مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌هایی که سبب تحریک مثانه می‌شود، منع شود. اگر بخواهیم همهٔ این خوراکی‌ها را نام ببریم فهرستی طولانی می‌شود، ولی چند نمونه از مهم‌ترین آنها را نام می‌بریم: نوشیدنی‌های کافئین‌دار، شکلات و نوشابه‌های گازدار. ۴. برنامه‌ریزی برای استفادهٔ مرتب کودکان از دستشویی امری ضروری است. اگر کودکی مرتب از دستشویی استفاده نکند دچار یبوست و درد هنگام دفع می‌شود، به این ترتیب تمایلش را هم برای رفتن به دستشویی از دست می‌دهد. از آنجا که تمرکز ما برای درمان روی استفادهٔ به موقع از دستشویی است، نمی‌خواهیم که وضعیت مزاجی کودک روی این مسئله اثر بگذارد.
زهرا نظری
راه‌های متفاوتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. انتخاب نوع درمان و موفقیت آن، بستگی به فرزند شما دارد. بیشتر مواقع نیاز است که