معرفی و دانلود رایگان کتاب پیش رفته‌ایم؛ مروری بر پیشرفت‌های اقتصادی چهل‌ساله‌ی نظام با وجود موانع و کاستی‌ها pdf
تصویر جلد کتاب پیش رفته‌ایم؛ مروری بر پیشرفت‌های اقتصادی چهل‌ساله‌ی نظام با وجود موانع و کاستی‌ها
off

۴.۳ امتیاز(از ۱۵ رأی)

معرفی کتاب پیش رفته‌ایم؛ مروری بر پیشرفت‌های اقتصادی چهل‌ساله‌ی نظام با وجود موانع و کاستی‌ها

این کتاب به قلم نویسندگان، حمیدرضا مقصودی و علی سعیدی متشکل از مطالبی با موضوعات «خروج سرمایه از کشور»، «تحریم‌های دامنه‌دار»، «خسارت‌های جنگ»، «پروژه نفوذ اقتصادی»، «برنامه کنترل جمعیت»، «تورم و جهش‌های نرخ ارز»، «انباشت نقدینگی»، «رشد صنعت»، «پیشرفت کشاورزی»، «رشد تجارت خارجی»، «کاهش خام فروشی نفت»، «کاهش وابستگی اقتصاد به نفت»، «کاهش اندازه دولت»، «ارتقای توسعه انسانی»، «مبارزه با شکاف طبقاتی»، «مبارزه مستمر با فقر»، «مدیریت جهادی در اقتصاد» و «خط زمانی پیشرفت‌ها و موانع» است. جمع‌بندی کتاب «پیش رفته‌ایم» با بهره‌گیری از آمارهای بین‌المللی بیان می‌کند که ایران اسلامی در پایان دهه چهارم پس از انقلاب برخلاف تبلیغات دشمنان یکی از کشورهای پیشرفته با محوریت تفکر انقلابی در سطح جهان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیش رفته‌ایم؛ مروری بر پیشرفت‌های اقتصادی چهل‌ساله‌ی نظام با وجود موانع و کاستی‌ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپیش رفته‌ایم؛ مروری بر پیشرفت‌های اقتصادی چهل‌ساله‌ی نظام با وجود موانع و کاستی‌ها
موضوعجامعه‌شناسی، اقتصاد

۱۳۹۹/۰۱/۱۲

اثری بسیار عالی و جذاب

عمار
۱۴۰۲/۰۵/۰۴

اثری برخلاف مشهورات غالب و ارائه ای از دریچه متفاوت و کلان و تمدن ساز از توفیقات و موانع اقتصادی ۴۴ ساله اخیر و بطلانی بر بسیاری از تحلیل‌ها و رویکردهای رایج در ارائه افق پیش رو

Mohamad
۱۴۰۰/۰۱/۱۳

کتاب خوبی بود

آریا سلطانی نجف آبادی
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۲۲

نویسنده این کتاب و‌ کارفرمایش از مصرف کنندگان و‌مشتری دائم مواد مخدر صنعتی هستند اگر آموخته های علم اقتصاد را شرافتمندانه یادگرفته اید از این یاونامه بر حذر باشید

علیرضا گلرنگیان
۱۴۰۲/۰۷/۳۰

خواندنش را بسیار توصیه میکنم.

۱۴۰۰/۰۹/۱۹

عالی بود