معرفی و دانلود رایگان کتاب بهار در بهار؛ بیانات نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری مدظله العالی در حرم مطهر رضوی pdf
تصویر جلد کتاب بهار در بهار؛ بیانات نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری مدظله العالی در حرم مطهر رضوی
off

۴.۹ امتیاز(از ۸ رأی)

معرفی کتاب بهار در بهار؛ بیانات نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری مدظله العالی در حرم مطهر رضوی

«بهار در بهار» شامل بیانات نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری مدظله العالی در حرم مطهر رضوی است. این کتاب با همکاری دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری به زبان فارسی چاپ و در ایام نوروز در حرم مطهر رضوی نیز توزیع شده است، همچنین علاوه بر زبان فارسی مقرر است این کتاب به زبان‌های عربی، انگلیسی و اردو نیز ترجمه و چاپ شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بهار در بهار؛ بیانات نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری مدظله العالی در حرم مطهر رضوی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببهار در بهار؛ بیانات نوروزی و سخنرانی مقام معظم رهبری مدظله العالی در حرم مطهر رضوی
موضوعاخلاق اسلامی
نویسندهاداره‌ی تولیدات فرهنگی