دانلود و خرید کتاب محرمانه‌های رمئو و ژولیت: مجموعه داستان‌های کوتاه

کتاب محرمانه‌های رمئو و ژولیت: مجموعه داستان‌های کوتاه

امتیاز:
۱.۵از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب محرمانه‌های رمئو و ژولیت: مجموعه داستان‌های کوتاه

حسین یعقوبی، نویسنده و مترجم است. در توضیح مضمون قصه اصلی این کتاب آمده است: رومئو، عاشق دل‌خستۀ ژولیت، هرگاه فرصتی به دست می‌آورد، نامه‌هایی پر از سوز و گداز و عاشقانه برای معشوق نوشته و از راه‌های گوناگون به دست وی می‌رساند. اما ژولیت دختری بی‌توجه است که هیچ علاقه‌ای به رومئو نداشته و تنها گاه‌گاهی با لحنی گستاخانه و خالی از ظرافت پاسخ‌ نامه‌های وی را می‌دهد. در پایان، ژولیت با خواستگار دیگری به نام «پاریس» ازدواج کرده و با دخترشان به فرانسه کوچ می‌کنند و رومئو ناچار با دختری به نام «روزالین میلانی» ازدواج کرده و اندکی بعد می‌میرد. ژولیت نیز شانزده سال پس از وی درمی‌گذرد. مجموعه حاضر دربردارنده ۱۰ داستان کوتاه از جمله داستان مذکور تحت عنوان «محرمانه‌های رومئو و ژولیت» است. از دیگر داستان‌های کتاب می‌توان یک روز ... در اواخر داستان؛ ع. ش. ق.؛ عمق شیبدار قلب؛ یک افسانه مینی‌مالیستی میخ تا بیخ؛ خاطرات عشق در خواب خفته؛ و صور را نام برد. در پشت جلد کتاب آمده است: سید ابراهیم نبوی:«حسین یعقوبی احتمالن یکی از نوابغ عالم بشریت خواهد شد. او طنزنویس نسل آینده است. من تعهد کرده‌ام تا حد امکان او را تحسین کنم که اگر جهان ارزش‌های او را نشناخت من مقصر نباشم.» ابوالفضل زروئی نصرآباد:«زبان نو و زاویه‌ نگاه بدیع و درک درست از طنز در این اثر شایان تحسین است. قدر مسلم انتشار کتاب‌هایی از این دست بر غنای ادبیات طنز کشور خواهد افزود.»