دانلود و خرید کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی زینب مزرعه فراهانی
تصویر جلد کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی

معرفی کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی

«آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی» یکی از کتاب‌های انتشارات دیبارگران تهران و نوشته «زینب مزرعه فراهانی» است. انتشارات دیباگران تهران، ناشر مجتمع فنی تهران با همکاری اساتید و متخصصان مجرب و زبر دست و برخورداری از سرمایه‌های انسانی کارآزموده، کانونی بوجود آورده که ماحصل آن تالیف و ترجمه هزاران عنوان از کتاب‌هایی است که می‌تواند نیازهای مختلف علمی کشور از سطح کودک و نوجوان تا دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر مشتاقان جویای علم و دانش را در رشته‌های کامپیوتر و انفورماتیک، کتاب‌‌های آموزشی دوره‌های Windows Server، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سه بعدی، مهارت‌های شغلی، فنی مهندسی و نرم‌افزارهای کاربردی، حسابداری، مدیریت و زبان و کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف رشته‌های مهندسی، فنی و پزشکی مرتفع سازد و چتر حمایت خود را در جهت شکوفایی استعدادها گسترده است.
Mohammadali Yusefi

۱۴۰۱/۰۲/۱۶

چقدر گرون ؟

فتوشاپ 2018
مرجان کشاورزی
آموزش گام به گام برنامه‌نویسی بانک اطلاعاتی با ویژوال بیسیک‌نت ( مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
برنامه ریزی و کنترل پروژه
امیرعباس شجاعی
آزادی یا مرگ
نیکوس کازانتزاکیس
بهینه‌سازی سیستم‌های دینامیکی
سونیل‌کومار آگراوال
اصول و تکنیک های داستان نویسی نوین در جهان (جلد اول)
علی کشاورز قدیمی
آموزش نرم‌افزار این‌دیزاین
فریبرز سیامک‌نژاد
طنزآوران جهان نمایش ۱۰
ژان باتیست مولیر
ملکوت خداوند در بوهمیا (تراژدی یک پیشوا)
فرانتس ورفل
حقوق جزای عمومی (۱ و ۲)
منصور اباذری فومشی
رسم فنی و نقشه‌کشی
اسماعیل صیدی
پرسش های چهارگزینه ای حسابان و ریاضیات پایه جامع رشته ریاضی (جلد اول؛ درسنامه و سؤال)
رسول محسنی منش
۴۰ قانون عشق
الیف شافاک
راهنمایی شغلی و تحصیلی
فرشاد سارجالویی
کنترل ساختمان‌های فولادی (منطبق بر مقررات ملّی ساختمان ایران)
احسان حیدری نژاد
خلاصه کتاب هوش چندگانه گاردنر