دانلود و خرید کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی زینب مزرعه فراهانی
تصویر جلد کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی

معرفی کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی

«آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی» یکی از کتاب‌های انتشارات دیبارگران تهران و نوشته «زینب مزرعه فراهانی» است. انتشارات دیباگران تهران، ناشر مجتمع فنی تهران با همکاری اساتید و متخصصان مجرب و زبر دست و برخورداری از سرمایه‌های انسانی کارآزموده، کانونی بوجود آورده که ماحصل آن تالیف و ترجمه هزاران عنوان از کتاب‌هایی است که می‌تواند نیازهای مختلف علمی کشور از سطح کودک و نوجوان تا دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر مشتاقان جویای علم و دانش را در رشته‌های کامپیوتر و انفورماتیک، کتاب‌‌های آموزشی دوره‌های Windows Server، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سه بعدی، مهارت‌های شغلی، فنی مهندسی و نرم‌افزارهای کاربردی، حسابداری، مدیریت و زبان و کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف رشته‌های مهندسی، فنی و پزشکی مرتفع سازد و چتر حمایت خود را در جهت شکوفایی استعدادها گسترده است.
Mohammadali Yusefi
۱۳۹۹/۰۶/۱۳

۲۸۰۰۰تومن؟؟یاحسین چخبره آخه

۱۳۹۹/۰۹/۱۲

خیلی گرونه😤😤

sahar purazad
۱۴۰۱/۰۲/۱۶

چقدر گرون ؟

آشتی با زبان انگلیسی (کنکور کامل)
علی حیاتی
روزنامه نگاری آنلاین
جین سینگر
آموزش سواد رسانه‌ای به دانش‌آموزان پایه ششم با رویکردی بر تفکر انتقادی و براساس حلقه کندو‌کاو
بهاره نصیری
الگوی کاربردی مدیریت علمی روابط‌ عمومی
احمد یحیایی ایله‌ای
اینفوگرافیک راز موفقیت در تبلیغات
مجتبی کاظم‌پور
کتابماه صوتی روان شناسی و بازاریابی ( شماره اول)
علی شمیسا
شعبده باز نجیب
لیندا مارشال
آموزش گام به گام Windows 10 از مبتدی تا پیشرفته
علی صیاد
یواشکی بخوانید و محرمانه به‌کاربگیرید (تکنیک‌های کاربردی و بومی پذیرفته شدن در مصاحبه‌های استخدامی)
حامد قاسمی
برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی
حمید شکری خانقاه
زبان فارسی
مهران شرفی
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد پنجاه و نهم)
سیدحسن موسوی
همچون باران با من حرف بزن و بگذار گوش کنم...
تنسی ویلیامز