معرفی و دانلود رایگان کتاب صحیفه‌ی صحت pdf
off

کتاب صحیفه‌ی صحت

۳.۴(از ۱۵ امتیاز)

معرفی کتاب صحیفه‌ی صحت

بهداشت و سلامت از دغدغه‌های اساسی بشر در طول تاریخ بوده، هست و خواهد بود؛ چراکه سلامت جسم، زمینه ساز همه‌ی فعالیت های علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و دینی است. اگر بهداشت و سلامت انسان در خطر قرار گیرد، گویا همه‌ی فعالیت‌های انسان در معرض خطر قرار گرفته است. این مسأله‌ی مهم، مورد توجّه دین و رهبران الهی نیز قرار گرفته است. از این رو می‌بینیم که قرآن کریم و معصومان(ع) به این مسئله توجه داشته و دستوراتی را در این زمینه صادر کرده‌اند. «رساله‌ی ذهبیه»، یکی از این منابع است که در ارتباط با امر بهداشت و درمان به درخواست مأمون عباسی توسط امام رضا(ع) نگاشته شده است. کتاب «صحیفه‌ی صحّت» از مجموعه ره‌توشه، بر اساس این نامه طلایی، موضوعات زیر را مورد توجه و بررسی قرار داده است: احادیث طبی و اسناد رساله ی ذهبیه؛ بهداشت و پیشگیری؛ درمان.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صحیفه‌ی صحت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:صحیفه‌ی صحت
برچسب:مجموعه کتاب‌های ره‌توشه

bahare
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۹/۱۶

کسانیکه به طب کهن اسلامی علاقه مند هستند پیشنهادمیکنم کتاب «مزاج شناسی کاربردی» از آثار آقای جابراقایی مطالعه کنند یااینکه رساله ذهبیه رو به طورکامل مطالعه داشته باشند، بهتر است.

علی مرادی
۱۴۰۳/۰۴/۰۸

کتاب خیلی خوبی بود. حتما توصیه میکنم .

پناه...66B
۱۴۰۴/۰۵/۲۳

خوب ،مفید

frzn74
۱۴۰۳/۰۵/۰۵

یک بار خوندنش خوبه ولی خیلی کامل نیست.

raeisi
۱۳۹۸/۰۱/۲۵