معرفی و دانلود کتاب ریاضیات برای اقتصاد، مدیریت و حسابداری؛ جهت آمادگی در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ریاضیات برای اقتصاد، مدیریت و حسابداری؛ جهت آمادگی در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا

۳.۸ امتیاز(از ۴ رأی)

معرفی کتاب ریاضیات برای اقتصاد، مدیریت و حسابداری؛ جهت آمادگی در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا

کتاب «ریاضیات برای اقتصاد، مدیریت و حسابداری» جهت آمادگی در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترای اقتصاد طراحی و تدوین شده‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ریاضیات برای اقتصاد، مدیریت و حسابداری؛ جهت آمادگی در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابریاضیات برای اقتصاد، مدیریت و حسابداری؛ جهت آمادگی در آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا
موضوعمدیریت و کسب و کار، اقتصاد
نویسندهمحسن خضری، سامرند مؤیدزاده
انتشاراتانتشارات نور علم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۱۲/۰۹
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه مدیران خلاق

محمد رازق
۱۳۹۹/۰۶/۲۲

عالیه یعنی عالیه آدم کف می کنه بخدا یعنی اگه کتابی مثل اینو قبلا داشتم توپ توپ بودم

Mohamad.Khosravi
۱۴۰۰/۰۵/۱۰

این کتاب برای آموزش و یادگیری ریاضی از صفر نیست بلکه همونطور که روی جلد اومده برای آمادگیه و به درد کسی میخوره که بخواد مطالب رو مرور کنه. من از کتاب راضی هستم اما حس میکنم ۸۰ یا ۹۰ درصد...بیشتر

۱۴۰۳/۰۷/۳۰

حسابداری ابزارهای مشتقه
سعید علی احمدی
ارزیابی طرح‌های اقتصادی
محمد زاهدی
اقتصاد بین الملل، تئوری و سیاست (جلد اول، تجارت بین الملل)
پل. آر کروگمن
ماه در پاگرد اضطراری
فرهنگ شهبازی
ابزارهای ریاضی برای اقتصاد
دارائل آ. تارکینگتون
تحلیل داده‌های ترکیبی با استفاده از نرم‌افزار ایویوز ۱۰ (جلد دوم)
مسعود خداپناه
حسابداری شرکت ها
سیدکاظم ابراهیمی
کاربرد اکسل در اقتصادسنجی
امیر جباری
حل مسائل پایتون (حل ۱۰۰۰ برنامه - مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
مدل‌های تحلیل پوششی داده‌ها