انتشارات:
انتشارات آوای نور٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران
برقراری ارتباط فرآیند بسیار پیچیدهای است و عجیب است که چگونه هر کدام از ما میتوانیم مهارتها و تواناییهای لازم برای ایجاد تعاملات اجتماعی موفق را بدست آوریم. حتی در صورت وجود این مهارتها وتوانمندیها، خستگی، بیماری، عدم کافی بودن مهارت خودآگاهی و نوسان عزت نفس میتوانند به راحتی بر کارآمدی آنها تاثیر بگذارند. این کتاب برای کمک به ایجاد ارتباط همۀ کودکان و در نتیجه تقویت بهزیستی احساسی و اجتماعی و نیز تاب آوری آنان، مجموعهای از ایدهها را برای بازیها و فعالیتها پیشنهاد میکند. همچنین این کتاب بر اساس توانمندیها و ایجاد احساس تاب آوری در کودکان، برای برآورده ساختن ارتباط بالقوه آنها تنظیم شده است. کتاب، قدرت زبان و لذت بخشی کلمات، قدرت ابزار اعجاب برانگیز ارتباطی ما یعنی صدا، حرکات پیچیدۀ ماهیچهها و هماهنگی لازم برای سخن گفتن و حساسیت و ظرافت حرکات صورت و بدن در انتقال پیامهای پیچیده به دیگران را تأیید میکند. ایدههای پیشنهادی آن را میتوان در موقعیتهای گوناگون نظیر کلاس درس، خانه و یا به عنوان بخشی از مهارتهای کلی اجتماعی به کار گرفت. در هر صورت برای راحتی و هماهنگی بیشتر و نیز به خاطر اهمیت مشکلات زبانی و ارتباطی که به دلیل نیاز کودکان به زبان خاص سخن گفتن ایجاد میشوند، در بخش اول کتاب به «درمانگر» و محیط درمانی اشاره کردهام. زمانی که کودک به اختلال ارتباطی شناخته شدهای دچار است، توصیه میشود که برای اقدام به جا و سازماندهی مناسب فعالیتهای درمانی متناسب با نیاز کودک، از یک درمانگر گفتار و زبانی استفاده شود. اصول کلی پشتیبانی از ارتباط مؤثر و لذت بخشی که بدانها اشاره شده است، در مورد همه ما قابل اجراست و کاربرد دارد؛ خواه در مقام پدر و مادری باشیم که نگران کودک خود هستیم، و خواه در مقام کارورزی که در محیطهای آموزشی و درمانی با کودکان کار میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کمک به کودکان برای بهبود مهارتهای ارتباطی: فعالیتهای درمانی برای معلمان، والدین و درمانگران |
| موضوع | موفقیت و خودیاری |
| حجم فایل کتاب | ۲.۰۱ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۳۰۹۱۲۰۷ |
| تعداد صفحهها | ۱۹۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۵۰۰۰ تومان |
کلیدهای پرورش مهارت دوستیابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه حلهای آن)![]()
میشل بربا
بازی کودکان؛ تشخیص و ارزیابیکارن گیتلین وینر
بازی درمانیکلیر ملنتین
یادگیری شادگروه آموزشی انتشارات مک گراهیل
کلیدهای کشف و پرورش استعداد در کودکاندُن وینهاوس
اختلالات عاطفی در نوجوانان![]()
جیل هرنریچ می
درمان فمینیستیوارن اس. براون