دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۱۱/۰۶

در این شماره می‌خوانیم: - ارزش پول ملی یک سوم کاهش یافته است - درگیری مسلحانه در سراوان - طلا به بالای ۱۳۰۰ دلار صعود خواهد کرد - برای نجات نقش جهان، تعارف‌ها را کنار بگذارید - خبرهای خوبی بانك مركزي درباره کسب وکارهای نوپا - تجمید مارکا از عملکرد آزمون و ایران در جام ملت‌های آسیا - وام ۲۵ ميليوني به دانشجويان صنعتي شريف - ارتش دشمن فرضي را به اسارت درآورد - آلمان مادورو را تهديد كرد - هجمه امام جمعه تهران به برجام و FATF - تاييد ممنوع‌الخروجي يك مقام ارشد دولتي - شطرنج تازه کی روش - دیوار دور خانه ما «چینی» است - انعكاس سيماي زنان در سيمرغ و سينما - گلستان در برزخ - رشد سدها بدون نظارت - تزريق نجومي به صنعت خودرو - چرا امام موسی صدر با شاه ملاقات کرد؟ - گردگيري انتخاباتي - ۱۶۱ قانون به نفع زنان بعد از انقلاب تصویب شده است - سردار سلیمانی جزو ۱۰ متفکر برتر حوزه دفاعی «فارن پالیسی»شد - «مردمی بودن» مهمترین ویژگی انقلاب است - افشاگري يك نماينده درباره سوداگران بازار دلار - كار،كار آمريكايي‌هاست! - پرواز پرايد پس از تصادف! - دفتر روحاني به انتقاد مكارم‌شيرازي پاسخ داد - فرانسه از اجرایی شدن SPV در چند روز آتی خبر داد - عكس/ جلسه هیات دولت در سوم بهمن ماه - تبعيض راي - زنده به گور در حجله! - مصايب يك وصلت نا مبارك

نوع

نوع