معرفی و دانلود کتاب شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهمsubscriptionAvailable

کتاب شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم

۳.۷ امتیاز(از ۲۲ رأی)
نوید روهنده
انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم

در کتاب «شب امتحان» نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم برای دانش‌آموزان این مقطع گردآوری و ارائه شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشب امتحان؛ نگات کلیدی درس علوم تجربی پایه‌ی نهم

۱۳۹۹/۰۹/۰۳

خوب بود

HeliOs
۱۳۹۹/۰۳/۱۳

کتاب خیلی خوبیه. نکات کتاب رو گفته و این نکات روان و خوب هستند. در اخر کتاب هم سوالات هر فصل ذکر شده.

fatemeh_gh
۱۴۰۲/۰۹/۰۳

خیلی نکات مفیدی داشت و سوالاتش هم خوب بودن👌🏻

amirali
۱۴۰۱/۱۰/۱۴

سلام من برای ازمون ترم اول این کتاب رو خریدم واقعا راضی بودم همه مطالب کامل بود. خلاصه عالی شده بود.

parsa
۱۴۰۱/۰۹/۱۹

خلاصه نویسی مهم

۱۴۰۲/۱۰/۰۸

عالیییییی

hana
۱۴۰۴/۰۶/۲۹

خیلی خوب و فشرده و خلاصه شده نکات و درسنامه علوم رو داشت . پیشنهاد میکنم استفاده کنید . بیشتر برای شب امتحان استفاده بشه بهتره