دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸

در این شماره می‌خوانیم: - هشدار يك مرجع به مسئولان - ما کی آزاد می شویم؟ - دستور بازداشت مسئولان مدرسه‌اي در زاهدان - زندگی تباه شده زن جوان - فضاي مجازي و فرهنگ هاي نو ظهور - جزييات آخرين وضعيت معلمان بازداشتي - قفل اطلس مال بر مترو - بازخوانی سناریوهادرباره قضیه خاشقجی - جنبش ملی یک تیم - دامادهايي با حاشيه‌هاي زنجيره‌اي - آري به مناظره - وزنه بردار گیلانی در حال فلج شدن - شراكت آلمان با عربستان در فاجعه انسانی یمن - پاسخ کوبنده ظریف به شروط ۱۲ گانه پامپئو چه بود؟ - اولين واكنش نماينده سراوان به درگيري امروز در گمرك - روزنامه قانون براي تكميل كادر خود نيرو استخدام مي‌كند - افزایش خشونت علیه زنان در جهان مجازي - لزوم انتخاب نمایندگانی با نگاه ملی در کمیسیون تلفیق - مرگ راننده خودرو براثر شلیک پلیس - تئوري نادرست ضد اعراب - حمايت مشروط رييس‌قوه قضاييه از حبس زدايي - تكليف «برجا» - علت اصلي گراني گوشت چيست؟ - استعفاي بي‌خاصيت - بازگشت نماينده‌هاي مستعفي به مجلس! - تنش مرزي! - تَكرار آقای کاندیدا - داماد روحاني استعفا داد+متن - اروپا درگیر قوانین مهاجرتی و اقتصادی - زنان اسير پنج‌گانه خشونت - نمايندگان مجلس پرسشگر گراني‌هاي بي‌رويه باشند

رایگان