دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷

در این شماره می‌خوانیم: - آزار جنسی فعال زن سعودی توسط قاتل خاشقجی - ثبت نام کنکور ارشد ۹۸ از امروز آغاز شد - روابط ایران و آمریکا نوعی جنگ سرد است - اسلحه لیزری که هدف را درکسری ازثانیه نابودمیکند - پایش ماهواره ای «کشند سرخ» در خلیج فارس - نخستین قایق الکتریکی تندرو دنیا ساخته شد - عضو سنا خواستار اخراج سفیر عربستان از آمریکا شد - تلاش آمريکا براي خفه کردن «هوآوي» - برخورد با عوامل تنبیه دانش‌آموز همدانی - ۱۰ نفر از نهاد ریاست‌جمهوری رفتند - جامعه ما شاد نیست - اظهارات محمودصادقی را پیگیری می‌کنیم - ازسرگیری قطار مسافری تهران-دمشق - کمتر کشوری تاکنون مانند ایران تحریم شده - مجری اسکار ۲ روز پس از انتخاب مجبور به استعفا شد - روند فروش املاک و اموال مآزاد بانک ها کُند است - قاچاق سوخت از کجا و به وسیله چه کسانی انجام می شود؟ - کل اروپا به اندازه ایران دانشگاه ندارد - نامزدهای گلدن گلوب سال ۲۰۱۹ اعلام شد - سفرهای منطقه‌ای خلیل زاد به شدت مشکوک هستند - دولت باید خروجی مذاکره با اروپا را به مجلس ارائه کند - سیاره‌ای با اتمسفری مملو از هلیوم کشف شد - جلیقه زردها برج ایفل را تعطیل کردند - شوق و انگیزه از جریان دانشگاهی گرفته شده است - نباید خودمان را در معرض پولشویی قرار دهیم - از جیب خود نذر کنید نه از دسترنج کارگران روستایی - خواب سرمایه‌ پوشاک در صرافی‌ها! - آیین‌نامه مربوط به دادگاه‌های ویژه اقتصادی ابلاغ شد - اتمام حجت ایران با اوپک - دو چالش پلیسی در غرب تهران - تنش آبی همچنان پابرجاست

رایگان