دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰

در این شماره می‌خوانیم: - معرفی مدیر جدید پیست اسکی دیزین - عكس/ عكاسان غرب آفريقا در زندگي اكنون - عكس/ طبیعت زيباي پاییزی/ کردستان - سلاح کمتر دیده شده جنگ جهانی دوم - دو نفر زیر آوار بیمارستان درحال ساخت ماندند - کدام دستگاه مجوز رهبری برای ماندن بازنشستگان را گرفته اند؟ - می خواهم به عضویت ناتو در آئیم - نقدي بر ادعاهاي كي‌روش - عكس/ مجموعه "چشم برای چشم"؛زندگي كمونيستي و سنتي در آلباني - بازگشت دوباره آنتونوف ۱۴۰ به ایران - اصل ۴۴ و سياست‌هاي ناكارآمد اجرايي - به گل نشستن يك پروژه - کنایه پزشکیان به نحوه استفاده ازبرق در قم - بررسی احتمال خرابکاری هواپیمای مرکل - مرگ۲۳ نفر در حمله هوایی آمریکا به هلمند - مرگ عجیب بیماری در بیمارستان گناوه - درخواست پیگرد محمد بن سلمان - حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بلندی‌های جولان - اکنون در میدان مین هستیم - سوریه، ترکیه را به نقض توافقنامه سوچی متهم کرد - آرامش جامعه به برکت وجود مرزبانان کشور است - قدرت‌های بزرگ مانع رشد اقتصادی آسیا می‌شوند - کولبری مورد تایید ما نیست - دشمن در حوزه علمیه هم نفوذ دارد - چرا قیمت طلا و سکه کاهشی شد؟ - آمریکا عوامل ایرانی حمله با سام سام را متهم کرد - استقرار اس ۴۰۰ در کریمه - چشم حناچی به منابع صندوق توسعه ملی - حدود مجاز معاینه فنی جدید تعیین شد - در حوزه تسلیحات توانایی صادرات داریم - کاهش دمای ۱۶ استان در روزجمعه

رایگان