معرفی و دانلود کتاب راهنمای استاندارد بین‌المللی ایزو ۳۱۰۰۰ مدیریت ریسک pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راهنمای  استاندارد بین‌المللی ایزو ۳۱۰۰۰ مدیریت ریسک

کتاب راهنمای استاندارد بین‌المللی ایزو ۳۱۰۰۰ مدیریت ریسک

۱.۳(از ۳ امتیاز)
علی عسگری

معرفی کتاب راهنمای استاندارد بین‌المللی ایزو ۳۱۰۰۰ مدیریت ریسک

سازمان‌هایی که ریسک را به خوبی مدیریت می‌کنند، از موجودیت خود محافظت کرده و در رشد فعالیتشان موفق هستند. چالش هر فعالیتی، تلفیق اقدامات خوب در عملیات روزمره و به کارگیری آن در جنبه‌های بیشتری از فعالیت سازمانی است. رویه‌ها و فرآیندهای جاری مدیریت ریسک در بسیاری از سازمان‌ها شامل اجزایی از مدیریت ریسک است و بسیاری از سازمان‌ها یک فرآیند مدیریت ریسک رسمی را برای انواع خاصی از ریسک یا اوضاع و احوال برمی‌گزینند. در چنین مواردی سازمان می‌تواند تصمیمی برای بازنگری نقادانه رویه‌ها و فرآیندهای موجود در پرتو این استاندارد بگیرد. هدف از تدوین این استاندارد ارائه‌ اصول و رهنمودهای عمومی در مورد مدیریت ریسک است. این استاندارد می‌تواند مورد استفاده هر بنگاه عمومی، خصوصی یا اجتماعی، انجمن، گروه یا فرد قرار گیرد. با پیاده سازی اصول و دستورالعمل‌های ایزو ۳۱۰۰۰ در سازمان خود، می‌توانید کارآیی عملیاتی خود را بهبود بخشید، اعتماد دولت و سهامداران را جلب کنید و تلفات را کاهش دهید. این استاندارد بین المللی به شما در تقویت عملکرد سلامت و ایمنی کمک می‌کند و یک بنیان قوی برای تصمیم گیری و تشویق مدیریت فعال در کلیه زمینه ها است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راهنمای استاندارد بین‌المللی ایزو ۳۱۰۰۰ مدیریت ریسک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:راهنمای استاندارد بین‌المللی ایزو ۳۱۰۰۰ مدیریت ریسک

کفاش و پری ها
سو آرنگو
دور مانده از توسعه
استفن هرتوگ
مقدمه ای بر مدل سازی معادلات ساختاری حداقل مربعات جزئی (PLS-SEM)
جوزف هیر
خودآموز تعبیرخواب (جلد نهم: حرف ح)
امیر رضاعلی
شناخت ناهنجاری های اسکلتی - عضلانی
افسانه رهنما
مهارت های مذاکره و فروش
عمادالدین حسینی تودشکی
لاک پشت ها گوش های مخفی دارند!
کلی تیلز
چشم انداز رقابتی بنگاه های کوچک و متوسط
مرکز تجارت بین الملل (ITC)
ببین چقدر دوست دارم در پاییز
سم مک برتنی