کتاب حکایت دولت و فرزانگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب حکایت دولت و فرزانگی
مارک فیشر( -۱۹۵۳)، نویسنده و سخنران انگیزشی است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«مرد جوانی در این دنیا میزیست که میخواست پولدار شود. او سخت ناامید بود، با این حال اعتقاد داشت اقبالش آنقدر بلند است که هنوز شانس پولدار شدن را دارد. به عنوان مدیر حسابداری یک شرکت تبلیغاتی کوچک شغل بدی نداشت، اما از کارش راضی نبود و درآمدش را کافی نمیدانست.
از این رو به فکر فرو میرفت که چگونه میتواند به شهرت و ثروت برسد و رویا میبافت که مثلاٌ اگر داستانی بنویسد که پرفروشترین کتاب سال بشود. آنگاه به یکباره به تمامی خواستههایش خواهد رسید، اما به خود که میآمد میاندیشید، این خواستهاش سخت غیرواقعی به نظر میرسد و تحقق آن ناممکن خواهد بود، تازه اگر او نویسندهای چیره دست میبود، با این روح متلاطم و اندوهی که گریبانش را گرفته بود، آیا سردرگمیهایش را در کتابی که مینوشت به تصویر نمیکشید؟
از یک سال پیش کارش به کابوسی مبدل شده بود که هر روز آزارش میداد و تحت تاثیر این اندیشهها بود که هر روز صبح تا به اداره میرسید به جای رسیدن به کارهایش، همه روزنامهها را میخواند و پیش از آن که وقت نهار برسد، برای خالی نبودن عریضه، یادداشتهایی مینوشت. رییس نیز همیشه نظرات متفاوت و متناقضی میداد، البته تنها رییس بیثبات نبود، همکارانش نیز به نظر میرسید با اکراه تن به کار میدادند و یک نوع دلزدگی در اطرافش حاکم بود، با این حال او واهمه داشت به آنها بگوید میخواهد همه چیز را رها کند تا نویسنده شود، حرفهایش را شوخی تلقی کنند. در میان آنها احساس تنهایی میکرد، انگار بیگانهای بود که زبان آنها را هم فهم نمیکرد».
حکایت دولت و فرزانگی
سایه تنهاییفرحناز مهدی آزاد
برخورد قطعهی گم شده با دایرهی بزرگشل سیلوراستاین
در جستجوی قطعه گم شدهشل سیلوراستاین
کسی یک کرگدن ارزون نمیخواد؟شل سیلوراستاین
اگه دنبال یک کتاب انگیزشی خوب هستید،این کتابو از دست ندید.خیلی روان و ساده همه مسائلو بیان میکنه.کتاب حکایت انکه دلسرد نشد قسمت دوم این کتابه که اون کتاب مکمل بخش اوله.هردوی این کتابا عالی هستن
"مارک فیشر"، -اگر ناخودآگاه فکر کنی که بردن مسابقه حقت نیست،میبازی. -اگر انسان نیروهای درونش را بشناسد،می تواند به رویاهایش واقعیت بخشد. -تجربه بهترین آموزگارست...
متن کتاب خیلی غلط املایی داره و خیلی جاها به سختی میشه مفهوم رو فهمید. حتی یکبار هم بازنگری و ویرایش نشده
خیلی خیلی عالی و مفید. من چندین بار خوندم اگر به دنبال راهی برای رسیدن به اهداف تون هستید توصیه میکنم بخونید
برای شروع مسیر موفقیت کتاب خوبیه. هدیه بسیار خوب و کم حجم. من چندین بار خوندمش و لذت بردم.
برای تغییر نگرش خوبه
یکی از بهترین هدیه هایی ک میشه به خودت بدی:)
کتاب خیلی خوبیه من نسخه چاپیشو خونده بودم ولی دوباره که اینجا خوندم خیلی چیزای جدیددستگیرم شد ضمنا از طاقچه خواهش دارم که در املاش بازنگری کنه خیلی اشتباه داره
کتاب به این خوبی و معرکه ای حیف اینقد غلط املایی و نگارشی داشته باشه....لطفا اصلاح فرمایید...
کتابی عالی برای ادمهای بی انگیزه