معرفی کتاب حکایت دولت و فرزانگی
مارک فیشر( -۱۹۵۳)، نویسنده و سخنران انگیزشی است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«مرد جوانی در این دنیا میزیست که میخواست پولدار شود. او سخت ناامید بود، با این حال اعتقاد داشت اقبالش آنقدر بلند است که هنوز شانس پولدار شدن را دارد. به عنوان مدیر حسابداری یک شرکت تبلیغاتی کوچک شغل بدی نداشت، اما از کارش راضی نبود و درآمدش را کافی نمیدانست.
از این رو به فکر فرو میرفت که چگونه میتواند به شهرت و ثروت برسد و رویا میبافت که مثلاٌ اگر داستانی بنویسد که پرفروشترین کتاب سال بشود. آنگاه به یکباره به تمامی خواستههایش خواهد رسید، اما به خود که میآمد میاندیشید، این خواستهاش سخت غیرواقعی به نظر میرسد و تحقق آن ناممکن خواهد بود، تازه اگر او نویسندهای چیره دست میبود، با این روح متلاطم و اندوهی که گریبانش را گرفته بود، آیا سردرگمیهایش را در کتابی که مینوشت به تصویر نمیکشید؟
از یک سال پیش کارش به کابوسی مبدل شده بود که هر روز آزارش میداد و تحت تاثیر این اندیشهها بود که هر روز صبح تا به اداره میرسید به جای رسیدن به کارهایش، همه روزنامهها را میخواند و پیش از آن که وقت نهار برسد، برای خالی نبودن عریضه، یادداشتهایی مینوشت. رییس نیز همیشه نظرات متفاوت و متناقضی میداد، البته تنها رییس بیثبات نبود، همکارانش نیز به نظر میرسید با اکراه تن به کار میدادند و یک نوع دلزدگی در اطرافش حاکم بود، با این حال او واهمه داشت به آنها بگوید میخواهد همه چیز را رها کند تا نویسنده شود، حرفهایش را شوخی تلقی کنند. در میان آنها احساس تنهایی میکرد، انگار بیگانهای بود که زبان آنها را هم فهم نمیکرد».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب حکایت دولت و فرزانگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | حکایت دولت و فرزانگی |
| حجم فایل کتاب: | ۱.۰۶ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۲۳۵۰۶۱۲ |
| تعداد صفحهها: | ۹۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰۰ تومان |
آشنایی با پادشاه ذهن![]()
حمیدرضا غلامی بورخیلی
مدیریت عشق ورزیدنعلی اکبر حسن زاده
ارباب دلفرحناز مهدی آزاد
غریبانهفرحناز مهدی آزاد
سایه تنهاییفرحناز مهدی آزاد

اگه دنبال یک کتاب انگیزشی خوب هستید،این کتابو از دست ندید.خیلی روان و ساده همه مسائلو بیان میکنه.کتاب حکایت انکه دلسرد نشد قسمت دوم این کتابه که اون کتاب مکمل بخش اوله.هردوی این کتابا عالی هستن
"مارک فیشر"، -اگر ناخودآگاه فکر کنی که بردن مسابقه حقت نیست،میبازی. -اگر انسان نیروهای درونش را بشناسد،می تواند به رویاهایش واقعیت بخشد. -تجربه بهترین آموزگارست...
متن کتاب خیلی غلط املایی داره و خیلی جاها به سختی میشه مفهوم رو فهمید. حتی یکبار هم بازنگری و ویرایش نشده
خیلی خیلی عالی و مفید. من چندین بار خوندم اگر به دنبال راهی برای رسیدن به اهداف تون هستید توصیه میکنم بخونید
برای شروع مسیر موفقیت کتاب خوبیه. هدیه بسیار خوب و کم حجم. من چندین بار خوندمش و لذت بردم.
برای تغییر نگرش خوبه
یکی از بهترین هدیه هایی ک میشه به خودت بدی:)
کتاب خیلی خوبیه من نسخه چاپیشو خونده بودم ولی دوباره که اینجا خوندم خیلی چیزای جدیددستگیرم شد ضمنا از طاقچه خواهش دارم که در املاش بازنگری کنه خیلی اشتباه داره
کتاب به این خوبی و معرکه ای حیف اینقد غلط املایی و نگارشی داشته باشه....لطفا اصلاح فرمایید...
کتابی عالی برای ادمهای بی انگیزه
هیچ چیز جدیدی نداشت،چیز هایی که نویسنده سعی داره به خواننده بگه به کرّات تو کتب دیگه گفته شده؛تنها نکته مثبتش،داستانی بودنشه(گرچه تو زمینه روایت هم اصلا نقطه قوتی پیدا نمیشه)٬در کل معمولیه.
من سال۹۲این کتاب روخوندم اگه الان پیشرفتی توزندگی منوداداشم میبینم ازخوندن این کتاب بوده،به شدت پیشنهادمیکنم این کتاب روبخونین
این کتاب خوبی است فقط برید اصل کتاب را پیدا کنید نه این کتابی که خلاصه شده کلی غلط املایی داره باید فکر کنی کلمه درست چی میتونن باشه . وسط مطلب داری میخونی جمله تموم میشه میره سراغ مطلب...بیشتر
اگر شاگرد آماده ای باشی استاد خوبی از راه میرسه چقدر قشنگ تا تو وجودمون تغییر به وجودنیاریم بیرون زندگی تغییر نمیکنه خیلی پرمعنا آموزنده و دل نشین من باور دارم که مارک فیشر پیرمرد رو دیده ودیده هاش رو نوشته نه...بیشتر
بسیار زیبا و لازم بود برای من. کاش زودتر می خواندمش. و نکته این که چنین اثری نیازمند دقت در املا است.