دانلود همشهری داستان ـ شماره ۹۳ ـ آبان ۹۷ | طاقچه

انتشارات:همشهری داستان
امتیاز:
۴.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی همشهری داستان ـ شماره ۹۳ ـ آبان ۹۷

همشهری داستان، از سری مجلات گروه همشهری است؛ ماهنامه‌ای در حوزهٔ ادبیات داستانی که شامل داستان‌های نویسنده‌های ایرانی، ترجمهٔ داستان‌های نویسنده‌های خارجی، مصاحبه با نویسنده‌های ایرانی و خارجی و برندگان جوایز مختلف و... است. اولین نسخهٔ آن در تیرماه ۱۳۸۹ با عنوان ویژه‌نامهٔ داستانِ خردنامهٔ همشهری منتشر شد و در اردیبهشت ۹۰، با دریافت مجوز مستقل، با عنوان «داستان» روی کیوسک‌ها قرار گرفت. در بخش روایت زندگی این ماه روایت‌هایی از شمیم مستقیمی، البرز زاهدی، نیلی کهزاد و ادا کلهون می‌خوانید. در بخش داستان، «سگ من، من سگن اثر محمدرضا پورجعفری، «سایه‌ای به رنگ سبز مخصوص» از مظاهر شهامت، «شبی» از دینگ لنگ و «شر درونش» از سوزان هیل را می‌خوانید. در بخشی با نام داستان اقلیم درباره شیراز و فرهنگ آن می‌خوانید و داستان‌هایی هم از احمد آرام و امین فقیری در حوزه ادبیات اقلیمی می‌خوانید. در بخش پرونده که به موضوعات روز می‌پردازد، عبدالحسن فرزاد از ادبیات آوارگی، تبعید و مهاجرت سخن می‌گوید و نرجس خدایی از ادبیات خارجی‌ها می‌گوید.از فرشته نوبخت هم مطلبی با عنوان «آدم همچنان امیدوار است» می‌خوانید. در کل بخش پرونده این شماره درباره مهاجرت و پناهندگی است. روایت مستند این ماه با موضوع مهاجرت از این قراراند: «چرا نمی‌ری» از حبیب دانشور «از کابل به قم با عشق و نفرت» نوشته سیداحمد بطحایی «تمام چیزهایی که جایشان خالی است» اثر پریسا بزاز و چمدان‌های همیشه آماده نوشته سمیرا هاشمی
𝕱𝖗𝖔𝖉𝖔
۱۴۰۳/۱۱/۲۲