دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱

در این شماره می‌خوانیم: - ارتش اروپایی در مقابل ترامپ! - وزیر احمدی نژاد بازداشت شد - دستگیری سارقان خودروهای محدوده چیتگر - حضور زنان در ورزشگاه‌ها منع قانونی و شرعی ندارد - قاضی پرونده جاسوسان محیط‌زیستی مشخص شد - انتخاب دو گزینه نهایی برای شهرداری تهران - خروج ۴ بانک ایرانی از فهرست تحریم‌های ثانویه آمریکا - تحریمهای امریکا بر مردم عادی ایران اثر می‌گذارد - کارگرانِ بازنشسته در انتظارِ افزایش مستمری‌ها - این‌که بگوییم دارو تحریم نشده، عوام‌فریبی است - فلزی‌ها و پالایشی‌ها بورس را کاهشی کردند - قدرت معیشت کارگران با ترمیم دستمزد برمی‌گردد - اسامی "محمد‌داریوش" و "محمد‌کوروش" مجاز است - آمریکا به دنبال مدل نفت در برابر غذا است - پیام تسلیت محسن رضایی در فقدان امیر لطفی - ابلاغ ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در شهرداری - سفر وزیر خارجه پیشین آلمان به تهران - ماجرای داماد جعلی روحانی و اژه‌ای - توقع از صدا و سیما بالاست - معرفی عامل اعدام یک سگ به دادگاه - به جای ساندرو، پراید و تیبا بگیرید! - ایران یکی از ۱۰ کشور برتر دارنده ذخایر پتاسیم - ارز صادرکنندگان به چرخه اقتصاد می‌آید - از شکنجه شاه نترسیدیم، نسل جوان محکم‌تر از ما باشد - بی‌نظمی دردسرساز عربستان در تعهدی ۶۰ ساله - حامل‌های انرژی گران نمی‌شود - جعبه سیاه پرونده بابک زنجانی دادگاهی می شود - فلسفه، انتخاب واقعی‌ام بود - خودسوزی پسر ۲۰ ساله مقابل وزارت کار - مذاکرات‌هسته‌ای در زمان‌اوباما خواست‌آمریکا بود - تاکید ایران بر خروج نیروهای نظامی از افغانستان

رایگان