کتاب درباره تو (مجموعه رباعی)
خواندن نظراتمعرفی کتاب درباره تو (مجموعه رباعی)
«درباره تو» ششمین مجموعه شعر مستقل عرفانپور است که بیش از ۶۰ رباعی دارد.
این رباعیها که موضوعات متنوعی دارند بر اساس حال و هوایشان در پنج بخش گنجانده شدهاند: «گل کردن گریه در گلوی دو سه ابر»، «آن نامه عاشقانه را یادت هست»، «تنهایی دسته جمعی آدمها»، «از زندگی مرگ چه میدانی تو» و «دستی برسان به شاخه دورتری».
به گفته عرفانپور؛ شعر مطلوب در فرهنگ و دین ما، آن شعری هست که موضوعمند باشد. شاعر تکبعدی نیست لذا یک شاعر میتواند عاشقانه، اجتماعی و غیره نیز بسراید. شعر مثل انسان باید چندبعدی باشد.
تا خیره شدم دمی به سوی دو سه ابر
کیفرخواستهادی محمدحسنی
آنهافاضل نظری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۲,۰۰۰۵۰%
درسته که این کتاب، نه ایپابه و نه تو کتابخونه موجود، ولی ما سمجتر از این حرفاییم که دست از سر آثارِ میلاد عرفانپور برداریم!😐😎 مثل همیشه، بد توی آثار آقای عرفانپور پیدا نمیشه.(هرچند حس غریبی میگه از آثار پیشین ضعیف
اولین بار یه رباعی پاییزی به گوشم خورد و خیلی خوشم اومد. اسم شاعر رو پرسیدم، شنیدم میلاد عرفان پور، درباره تو... همون موقع به خودم گفتم این کتاب انتخاب خوبیه واسه هدیه تولد پاییزیم... اولین کتابی بود که ازش خوندم
#۱۴ "در شهر شلوغ ما تماشا دارد تنهایی دستهجمعی آدمها..." این بیت مرا یاد طاقچه میاندازد. چه تنهایی دستهجمعی خوبی داریم اینجا :)) "درباره تو" مجموعه ۵۹ رباعی از میلاد عرفان پور است؛ مثل همیشه با موضوعات متنوع. صفحههای چهار خطیاش حکایتِ "عقل
و بسیـار فراوان لذت بردیم😍👌. توصیه ای برای خوب شدنِ حالِ دلتون😊
اگر شعر دوست دارین، از این کتاب قطعا لذت می برین
از اونجایی که نمیشه شعراشو به اشتراک گذاشت چندتا رو اینجا مینویسم: برگ از پی برگ، راز مجنونشدن است رنگ از پی رنگ، در دگرگونشدن است از راه رسیده با سبدهای انار پاییز همیشه فصل دلخونشدن است شاید آه از دلش برآرد چون من ابری شود
فوق العاده واقعا آقای عرفان پور شعر بد ندارند
این کتاب به قدرت کتاب های دیگر عرفان پور مثل تماشایی نبود! یعنی در مقابل آنها حرفی برای گفتن نداشت
واقعااا خیلی دلنشین و زیبا بودند🤗 انقدر قشنگ بودن که به خودم اومدم، دیدم تمام کتاب رو در عرض مدت کوتاهی خوندم خلاصه که واقعا بهتون پیشنهاد میدمش👌🏻👌🏻👌🏻 پرمحتوا، دلنشین و جذاب
متوسط بود