دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴

در این شماره می‌خوانیم: - نظام‌نامه سینما معطل تصویب دولت - چالش‌های بودجه‌ای برای مدیریت پسماند - ارائه خدمات جدید بیمه توسط استارت آپ ها - جايي براي نئاندرتال‌ها نيست - سفری که به ز ندان ختم شد - بمب فروچاله در تهران - عکس/ برندگان کنکور عکاسان نجوم -۲۰۱۸ - هرمزگان، گاهواره فرهنگ ‌های کهن - بار گران تحريم! - مدال‌آور کولبر - تصمیم‌گیرنده اصلی علیه ایران، ترامپ است - تهیه‌کننده‌های بدحساب ممنوع‌الفعالیت می‌شوند - دليل تهدید امنیت شرق کشور چيست؟ - تحریم‌های ترامپ علیه ایران راه‌رفتن روی لبه تیغ است - ۴سال تا بازنشستگی فاصله دارم - نفت گران خواهد شد - دو تابعیتی ها حق اشتغال دردستگاه های دولتی ندارند - عکس/پوشش تار عنکبوت؛دریاچه ویستونیدا دریونان - عراق هم از تحریم‌های نفتی ایران معاف شد - قیمت بلیت بازی پرسپولیس - کاشیما اعلام شد - مرزبانی حامی کولبران است - پیشنهاد افزایش یارانه نقدی به ۱۵۰ هزار تومان - تنها ۸ درصد سد زاینده‌رود آب دارد - كاهش ۴۰ درصدی تولید پسته نسبت به سال قبل - ۳۵ واحد متخلف در استان تهران پلمب شد - توضیحات تندگویان درباره «امریه» اعضای سمن‌ها - بررسی سلامت قلب جنین با سونوگرافی - نرخ بیکاری ۱۲.۲ درصد شد - وقوع تگرگ و صاعقه در غرب کشور - سیاست دارویی وزارت بهداشت - پیش سازهای دارویی که «موادمخدر» می‌شوند

رایگان