دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۳۰ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۳۰

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۳۰

در این شماره می‌خوانیم: - اقبال کمیسیون صنایع و معادن از وزیر پیشنهادی صمت - بررسی تاثیر معدل در کنکور - روایت اردوغان از زوایای پنهان قتل خاشقچی - زباله فضایی در کالیفرنیا فرود آمد - هویج قدرت سیمان را افزایش می‌دهد! - امشب بارش شهابی جباری را در آسمان ببینید - حضور وزیر پیشنهادی اقتصاد در مجلس - اعتراض ایرلاینها به درامد شهرداری از بلیط هواپیما - آمریکا عواقب خروج از پیمان ۱۹۸۷ را لحاظ کند - افزایش حقوق برای حقوق بگیران زیر ۳ میلیون تومان - جزئیات جلسه امروز کمیسیون کشاورزی - قرعه سخت برای آزادکاران ایران - تاييد حكم اعدام اخلال گران اقتصادي - شهادت هنر زنان نيز بود - اختصاص ۶ قطعه زمین برای احداث کلانتری - ورود سامانه جدید بارشی به غرب کشور از امشب - مجلس تکلیف شهردار تهران را مشخص کرد - خروج ۳۵۰ هزار نفر از کشور - گفت‌وگو‎ی نتانیاهو با وزیر خزانه‌داری آمریکا - تاکید ظریف بر حفظ حقوق ایرانیان مقیم خارج از کشور - تهدیدات مدرن دشمن علیه ایران - دوست دارم ولیعهد سعودی درقتل خاشقجی بی‌گناه باشد - اکتشافات تازه در مورد هسته قلب کره زمین - وزیر پیشنهادی راه برنامه‌های خود را تشریح کرد - ترویج مسئولیت اجتماعی پشتوانه برای کشور - نظر جهانگیری درمورد افزایش نرخ بنزین - تصادف اتوبوس زائران ایرانی در عراق - واکنش شدیداللحن روسیه به تهدید ترامپ - توصیه یک نماینده به دستگاه قضا - ۱۴ استاندار و ۱۵ شهردار تغییر می‌کنند - با گران شدن نان به شدت مخالفیم

رایگان