دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹

در این شماره می‌خوانیم: - توضیح عربستان درمورد خاشقجی را نمی‌پذیریم - ظریف و عراقچی در مجلس حضور می یابند - کاهش مصرف شیشه از ۲۸ به ۸ درصد - برخی محرومیت‌‎ها در همه جای دنیا وجود دارد - تعیین تکلیف نحوه تاثیر معدل در کنکور - امروز، آخرین روز کاری من است - سارق درپوش‌های فاضلاب دستگیر شد - سینما مشکل گشاست - بن سلمان شبیه ترامپ است - قرارداد کی‌روش تمدید شده است - اعلام علت مسمومیت دانشجویان دانشگاه بجنورد - فردا سامانه بارشی جدید وارد ایران می‌شود - خودرو حامل ۶ زائر ایرانی در بصره واژگون شد - بنزین دونرخی در دستور کار نیست - احتکارهای خانگی کنترل شود - الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یک سند بالادستی است - کاهش ۱۰ تا ۱۵ تنی برداشت گوجه فرنگی - اف ۱۶ بخرید تا تحریم نشوید - سفر به عطارد آغاز شد - موافقت وزیر کشور با برگزاری انتخابات شورایاری - تماس تلفنی سردار باقری با فرمانده ارتش پاکستان - جزییات دستگیری ۶ مرد با لباس زنانه - احتمال دیدار ترامپ و پوتین در ماه نوامبر - باز هم مسمومیت الکلی در بندرعباس - آفات به جان جنگل‌های ایران افتاده است - ویروس هرپس عامل ۵۰ درصد از موارد آلزایمر - کاهش معلمان ارزبگیر مدارس خارج به ۲۵۰ نفر - ۵ راهکار برای جلوگیری از پوکی استخوان - دستگیری سارق ۲۸۰ میلیونی در فضای سایبری - اولتیماتوم سازمان غذا و دارو به اخلال‌گران توزیع دارو - آمادگی ۱۱۰ شرکت اروپایی برای تعامل نفتی با ایران
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان