معرفی و دانلود کتاب چکیده مقالات همایش بین المللی ایران فرهنگی و جهانی شدن pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چکیده مقالات همایش بین المللی ایران فرهنگی و جهانی شدن

کتاب چکیده مقالات همایش بین المللی ایران فرهنگی و جهانی شدن

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب چکیده مقالات همایش بین المللی ایران فرهنگی و جهانی شدن

ایران فرهنگی، همواره به عنوان یکی از حوزه‌‎های اصلی فرهنگی تمدنی در جغرافیای هویتی جهان مورد توجه پژوهشگران و اندیشمندان بوده است. به رغم تحولات تاریخی و فراز و نشیب‌هایی که پدیدار شده است، همچنان شاهد غنای روزافزون آثار و نوشته‌هایی هستیم که پیرامون ایران فرهنگی به رشته تحریر درمی‌آید. این امر، خود مبین زایایی پایایی حوزه ایران فرهنگی و اهمیت ممتاز آن در فرایندهای جهانی شدن است. ایران فرهنگی، از حیث مفهومی منعکس کننده تأثیر و تبادلات هویتی تمدنی ایرانی در کشورهای منطقه در امتداد یکدیگر و امتزاج مواریث فرهنگی و تمدنی آنها در یک پیکره واحد است. چارچوب فرهنگی تمدنی مشترکی که به واسطه عناصر و مؤلفه‌های مشترک زبانی، فرهنگی و اجتماعی پدید آمده است، حاصل تجربه تاریخی کلانی است را به بار آورده است «خودآگاهی تمدنی» که معرفت و هویت را به هم پیوند داده و معرفتی به میراث غنی مشترک بین کشورهای منطقه و هویتی برآمده از عناصر و مؤلفه های درونی و بومی. در این راستا هدف ما نباید صرفاً بررسی تاریخ تحولات سیاسی اجتماعی حادث شده در گذشته، بلکه فهم الگوهای هویتی مشترکی باشد که بسیاری از مؤلفه‌ها و عناصر آن در حوزه زبان، دین، فرهنگ، هنر و معماری حوزه ایران فرهنگی وجود دارد. در واقع، مساله اصلی ما باید این باشدکه ما کیستیم و از حیث هستی شناختی در کجای جهان قرار داریم و در دهه‌های اخیر که با فرایندهای مواجه شده‌ایم، بر هویت و تشخص ما چه گذشته است. اندیشیدن در این‌باره به واسطه پیامدهای هویتی آن در وجوه سیاسی، اجتماعی، و فرهنگی به امری اجتناب ناپذیر برای کاوش در ژرفنای وجود ما مبدل شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چکیده مقالات همایش بین المللی ایران فرهنگی و جهانی شدن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چکیده مقالات همایش بین المللی ایران فرهنگی و جهانی شدن
حجم فایل کتاب:۲.۱۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۹۹۵۹۲۹۰
تعداد صفحه‌ها:۲۷۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.