کتاب امام هشتم (ع)
خواندن نظراتمعرفی کتاب امام هشتم (ع)
امام هشتم امام رضا (ع) برای ما ایرانیها دیگر نه یک میهمان، نه یک غریبه، نه یک غیرِ همزبان، بلکه صاحبخانه، آشناتر از هر آشنا، همدم، همزبان و یک تکیهگاه مطمئن و دائمی - برای همهٔ مردم ما- و نه یک سایه که یک حقیقت مطلق، روشن و آشکار در زندگی ما ایرانیان است. خورشیدی گرم و حیاتبخش که هر روز از سمت خاوران طلوع میکند و جغرافیای دلهای تمام ایران و ایرانیان را - که سهل است - منطقه و بلکه تمام جغرافیای دلهای مسلمانان جهان را با محبّت خویش نورافشان میکند.
زیارت امام رضا (ع) قرنهاست که بخشی جداییناپذیر از زندگی و آرزوها و رؤیاهای مردم ما است. مردم ما در هر گوشهٔ ایران که باشند، به آرزوی دیدار حرم امام خویش، زیارت بارگاه او، راز و نیاز کردن با او، حاجت خواستن از او، کار میکنند، پسانداز میکنند تا خرج سفر و توشهٔ راه را فراهم کنند و با چشم و دل - در اولین فرصتِ ممکن- به زیارت «شاه خراسان» بروند.
کتاب حاضر پنج بخش دارد که در هر بخش به زندگی، احوال و سیمای امام هشتم از خلال منابع دینی و تاریخی و ادبی به ویژه اشعار شاعران میپردازد.
عناصر تاثیرگذار در طراحی لباس تئاتر![]()
نگار دوستی
درباره عدالت فرهنگیاحمد اولیایی