کتاب علم چیست؟
نویسنده:سوزان بوزاک
مترجم:محمدابراهیم ابوکاظمی
انتشارات:انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب علم چیست؟
«علم چیست» اثری برای کودکان از سوزان بوزاک درباره ماهیت علم است که در سال ۱۳۸۵ توانست در ایران، کتاب سال شود.
«علم چیست» مجموعهای فراگیر از فعالیتهای علمی، آزمایشهای مختلف و پروژههایی است که به شما کمک میکنند تا در شگفتیهای جهان پیرامون خود کندوکاو کنید.
علم برای همه کس مهم است: پیر و جوان، مرد و زن، شهری و روستایی، کارمند و کارگر. علم است که جهان ما را به جایگاه امروزی خود رسانده است. علم از یک سو این همه وسایل راحتی و آسایش برای ما فراهم آورده است تا از زندگی لذت ببریم و از سوی دیگر مشکات و مسائلی را پدید آورده که باید از پس آنها بربیاییم. علمی که هرگاه خردمندانه به کار گرفته شود، جهان را به جای بهتری برای زندگی تبدیل میکند و اگر نابخردانه از آن استفاده شود، سبب بروز فاجعهی جهانی میشود.
کودکان و نوجوانان مشتاقانه میخواهند همه چیز را در مورد همه چیز بدانند. اگر کودکان کسی را پیدا کنند که در مورد چیزی اطلاع داشته باشد معمولاً پدر و مادر یا معلم، او را سؤالپیچ میکنند. اشتیاق آنها برای اطلاع از نحوهی کار کردن هر وسیله و اینکه اصلاً چرا جهان اینطوری است، اشتیاقی کاملاً طبیعی است. دانشمندان آدمهایی حرفهای هستند که همان کاری را انجام میدهند که کودکان به طور طبیعی به انجام آن گرایش دارند. درون هر دانشمند، کودکی را میتوان دید و کودکان به راستی دانشمندانی کوچکاند.
هیچکس برای مطالعهی مجموعهی علم چیست، خیلی جوان یا بیش از اندازه پیر نیست.
فعالیتهای گنجانده شده در این مجموعه برای کودکان و نوجوانان ۶ تا ۱۴ سال در نظر گرفته شدهاند. اما این مجموعه از نوع کتابهای بزرگسال/کودک است.
این کتاب طوری طراحی شده است که بزرگسالان و کودکان بتوانند با هم روی آن کار کنند تا دنیا را به چشم دیگری ببینند. یقین داشته باشید که بزرگسالان نیز به اندازهی کودکان میتوانند از این کتاب استفاده کنند و مطالب جدید بیاموزند.
سفری به درون سلول
حقایق هولناک درباره نیروهانیک آرنولد
نگاهی دلچسب به انرژیهای تجدیدپذیرکترین کرون
درآمدی بر اندیشه سیاسی صحیفه سجادیابراهیم برزگر
خودت اختراع کن؛ ۳۰ تمرین کاربردی برای مخترعان جواناَندرو رِی
تحلیل عوامل فرهنگی تأثیرگذار بر پذیرش تجارت الکترونیکی در صنایع کوچک و متوسط ایرانمسعود موحدی
۷۳ فعالیت برای درک عمیق تر ریاضی، علوم، هنر، کتابخوانی، انشا و نگارش، علوم اجتماعیاستیو اسپرینگر
سرک کشیدن زیر پوست زمینکارن لاتچاناکِنی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی زیاده😮😮ولی علمی هست😎😍👍🌸 من فقط 100صفحه رو تو 1ساعت خوندم. یه ذره گیج شدم⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ولی درکل خوشم اومد😇🎈😮💌📕