معرفی و دانلود رایگان کتاب کمال‌الدین اسماعیل

۵.۰(از ۳ امتیاز)
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب کمال‌الدین اسماعیل

کمال‌الدین اسماعیل فرزند جمال‌الدین محمد بن عبدالرزاق اصفهانی، معروف به خلاق المعانی (۵۶۸-۶۳۵ ه.ق) به اعتقاد بعضی آخرین قصیده‌سرای بزرگ ایران است که در جریان حمله مغول و به دست آنان کشته شد. پدرش (جمال‌الدین عبدالرزاق اصفهانی) نیز از شعرای بزرگ ایران است. اشعار کمال الدین اصفهانی در طاقچه برگرفته از وبگاه ادبی گنجور است. آنچه عشق تو در جهان کردست بالله ار دور آسمان کردست مهر تو با دلم چه کین دارد؟ که دلم برد و قصد جان کردست آن نه خالت، عکس دیده ما بر رخ نازکت نشان کردست هست نام کلاه تو شب پوش زانکه زلف ترا نهان کردست آفتاب از رخت سپر بفکند ورچه صد تیغ بر میان کردست تا بیاموخت از تو عشوه گری سالها آسمان دران کردست بر من آن زلف پیچ پیچ آخر روی پرچین چرا چنان کردست؟ عشوه ام داده است و بستده جان راستی را بسی زیان کردست

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کمال‌الدین اسماعیل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کمال‌الدین اسماعیل
موضوع:شعر کهن، شعر کلاسیک
نویسنده:کمال‌الدین اسمعیل اصفهانی
انتشارات:طاقچه
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۰.۷۲ مگابایت
قیمت کتاب:رایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

هر کرا دل باختیار خودست آرزوهاش در کنار خودست غمگساری ندارد و عجب آنک هم غم یار غمگسار خودست گله از دوست چون کنم که مرا همه رنج از دل فکار خودست؟