دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷

در این شماره می‌خوانیم: - بازداشت سه نفر در ارتباط با بنر شیراز - نقطه‌اشتراك «ما مي‌توانيم» و منافع ملي - استیصال آقای رییس - تراکتورسازی ، استقلال خوزستان را ۶ تایی کرد - انهدام یک گروه تروریستی در سراوان - بازداشت در شهرداری شیراز در رابطه با بنر جنجالی - بازداشت عده ای به اتهام بستن جاده - افزایش سه برابری طلاق بعد از بحران اقتصادی - اگر از خطوط قرمزمان عبور کنید، از خطوط قرمزتان عبور می کنیم - فعالیت حدود ۲۶۰۰ دهیار زن در کشور - دستگیری زن و شوهر سازنده مشروبات دست‌ساز در بندرعباس - افزایش آمار مسمومان و فوتی‌های الکل در چند استان - قویترین وزنه بردار معلول جهان رکورد زد - متلاشی شدن زندگی کارگران حادثه دیده به دلیل بیمه نبودن - کشف ۱۷ هزار متر مربع «زمین‌خواری» در دالاهو - آغاز راستی آزمایی صورت‎های مالی استقلال و پرسپولیس - افزایش واردات نفت سه خریدار بزرگ آسیایی از ایران - ثروتمندترین افراد جهان چه کسانی هستند؟ - ممنوعیت سوار کردن دانش آموزان زیر ۱۲ سال در صندلی جلوی سرویس مدارس - رقابت تاکداران برای کسب تندیس خوشه برتر انگور - صعود دلار - ۱۵۴ مسموم و ۱۲ فوتی براثر مصرف الکل متانول - احتمال سقوط آزاد نرخ ارز - تاثیر معدل در طرح حذف کنکور چگونه است؟ - لزوم ارتقای توان دانشجویان برای ورود به بازار کار - واردات لاستیک سواری با ارز ثانویه صرفه اقتصادی ندارد - واکنش به تکذیب انگل سرطان مثانه در کارون - مشکل اغلب دانشجویان ستاره‌دار حل شده است - جزئیات بسته‌های حمایتی دولت از مردم هنوز نهایی نشده است - جهش نرخ ارز چطور متوقف می‌شود؟ - وزارت بهداشت برای حفظ ایمنی بیماران در بیمارستان چه می‌کند؟
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان