کتاب شش اصل موفقیت
معرفی کتاب شش اصل موفقیت
امروزه ـ چه برای تکتک افراد و چه برای شرکتها ـ بهترین بودن، در زمینهٔ کاری خود، از هر زمان دیگری حیاتیتر است. محیطهای کاری چنان نامطمئن شده است، که هیچ کس نمیتواند حتی یک گام اشتباه هم بردارد. برخی عوامل مانند رکود اقتصادی، تعدیل نیرو، اخراج و بیکاری، از اختیار ما بیرون است؛ ولی بهترین بودن چنین نیست و کاملاً به خود ما بستگی دارد.
در هر مرحله از حرفهٔ خود که باشید ـ چه به دنبال ارتقای شغلی باشید، چه بخواهید به چشم بیایید، چه به تازگی بیکار شده باشید و چه بخواهید کار جدیدی را آغاز کنید ـ کتاب «شش اصل موفقیت» استوارت آر. لیواین به شما کمک خواهد کرد که در مسیر درست قرار گرفته، نتیجه بگیرید و سریعتر و کارآمدتر به پیش بروید. این کتاب برای هرکسی و هر سازمانی مفید است زیرا به دست کسی نوشته شده است که خودش هفت روز هفته با مدیران عامل و گروههایشان سر و کار دارد، اعتراضهایشان را میشنود و و بیواسطه میبیند چه عامولی سبب موفقیت یاشکست آنها میشود.
استوارت آر. لیواین مدیرعامل و رئیس هیأت مدیرهٔ شرکت حقوقی استوارت لیواین و شرکاست، شرکت جهانی مشاوره و آموزش مدیریت و رهبری که به مدیران و رؤسا کمک میکند تا با تمرکز بر اصول و پایبندی به آنها و همچنین افزایش اعتماد به نفس سازمانی برای دستیابی به نتیجههای مدّنظر اقدامهای صحیح را به کار بندند.
لواین در این کتاب بیش از صد قاعده و قانون را که سالها بررسی کرده در شش اصل گنجانده و برای شما آماده کرده است. شش اصل موفقیت که به گفته خودش پایهٔ موفقیت در تمام شغلهاست . شما باید این کتاب را بخوانید. اصول آن را تمرین کنید و در به کار گیری آنها حوصله و صبر به خرج دهید تا نتیجه معجزه وار آن را ببینید.
سپر
مصطفی رضایی کلورزی
خشماستیون جیمز
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛ دستاوردها، ظرفیت ها، چشم اندازهامحمدحسن باقری خوزانی
زینب الکبری (ع) من المهد الی اللحد (اردو)سیدمحمدکاظم قزوینی
متن کامل قانون گسترش راهکارهای اجرایی عفاف و حجابامین آصفی