دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۶/۱۳

در این شماره می‌خوانیم: - باید به حال رفتارهای برخی از مجریان قانون لباس سیاه به تن کرد - تخریب رو به افزایش باغات مهریز - ارز مجازی ونزوئلا بدون مشتری ماند - نمایش گران‌ترین نقاشی جهان در «لوور» به تعویق افتاد - کنترل روند صعودی قیمت نفت با افزایش تولید اوپک - مشخص نیست مانیفست نواصواگرایی چه حرف تازه‌ای دارد - رادیوتراپی موثرترین درمان سرطان - کشف ژن جدید اختلال اوتیسم - پوتین ۱۶ شهریور به ایران می‌رود - تولید روزانه ۱۰۷ تن زباله بیمارستانی در تهران - بودجه صندوق نوآوری را در بانک گذاشته‌اند و سود می‌گیرند - برخی با انتقاد از قوه قضاییه در پی ساختن عمارت سلطانی هستند - خشک شدن باتلاق جازموریان، طوفان شن در کرمان - چه پزشکانی مجاز به جراحی زیبایی هستند؟ - ریشه بحران نقدینگی دارو چیست؟ - دسترسی به اینترنت در دنیا رده‌بندی شده است - بانک ها مکلف به خروج از بنگاه داری هستند - باقری درمنی: اشتباه بزرگی کردم - دلیل لغو جلسه دفاع حسین فریدون - شرایط جدید بیمه اختیاری تامین اجتماعی اعلام شد - بازدید نمایندگان از فردو و نطنز - پارلمان جدید عراق آغاز به کار کرد - شبکه بزرگ جعل مدارک تحصیلی منهدم شد - روایتِ روحانی تبریزی از کودک همسری - ورود مجلس به موضوع ساماندهی مهریه - عراق از هر جناحی باشد، همکاری های ایران ادامه خواهد داشت - ضارب اصلی مامور پلیس راه شیراز دستگیر شد - کشف دومین محموله مواد شوینده تقلبی درکرج - ۱۸۰ میلیون موبایل رجیستر شد - تقاضا برای عفو واردکنندگان اصلی موبایل - بررسی موضوع انتقال پایتخت سیاسی و اداری کشور
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان