دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

در این شماره می‌خوانیم: - افزایش درآمد کشور به دلیل افزایش قیمت نفت - تشریح طرح ۲ فوریتی قانون برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها - فعالیت تشکیلات موازی آسیب‌رسان است - نرخ سقف برای فروش کاغذ ۴۱۰۰ تومان تعیین شد - بخشنامه نحوه نوبت دهی درمانگاه های تخصصی ابلاغ شد - مرگ یک کولبر جوان در مرز پیرانشهر - عكس/ کارگاه قوری سازی به روش سنتی در اصفهان - سوریه اقدام ضد ایرانی ترامپ را محکوم کرد - جزئیات دیدار مسؤولان کرج با خانواده اوتادی - بخش خصوصی مقصر اتفاقات باغ وحش مشهد است - آمریکا ۴ تبعه روس را دستگیر کرد - چرا از همه پرسی استفاده نکنیم - كلاهبرداری ۸۰۰ میلیاردی در فضای مجازی - خوزستانی ها بیش از یک ماه است که دود می خورند - واردات داروهای گیاهی ممنوع است - دست‌اندازی به مستمری زنان سرپرست خانوار - تصویب کلیات طرح «اصلاح قانون صدور چک» - طرح پزشک خانواده کارآمد نیست - کشف آثار پیکاسو صحت دارد؟ - سریال تک سواران کلید خورد - آمریکا نفع چندانی از تشدید تنش با ایران نخواهد برد - بیانیه مجلس خبرگان برای تغییر کابینه - ابلاغ جزئیات دستورالعمل نحوه معاملات صرافی‌ها - سفرهای خارجی مردم ربطی به کیفیت هتل‌ها ندارد - علت افزایش بیماران هموفیلی - از حق خود برای استقلال کوتاه نیامده‌ایم - چین پخش فیلم "پو خرسه" را ممنوع کرد! - انجام عمل ساکشن در مطب ها غیرقانونی است - کمبود مکمل را می توانیم از اروپا تامین کنیم - مردم نباید در مجموعه‌ی ما فساد ببینند - عكس/ تصاويري از جنگل زيباي حرای قشم
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان