خواندن نظراتمعرفی کتاب تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از انقراض قاجاریه تا کودتای ۲۸ مرداد (رشته تاریخ)
«تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از انقراض قاجاریه تا کودتای ۲۸ مرداد» نوشته دکتر زهرا قنبری مله از مجموعه کتابهای رشته تاریخ دانشگاه پیام نور برای تدریس در مقطع کارشناسی است. کتاب دوازده فصل دارد و وقایع دوره تاریخی یاد شده را از پیش از انقراض قاجاریه تا کودتای ۲۸ مرداد دربرمیگیرد.
تاریخ تشیع ۲![]()
محمدطاهر یعقوبی
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از زوال ایلخانان تا آغاز حکومت صفویانبدرالسادات علیزادهمقدم
انقلاب مشروطیت و تحول سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران تا انقراض حکومت قاجاریهسید حسن قریشی کرین
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی ایران در دورۀ افشاریان و زندیانمهری ادریسیآریمی
متون تاریخی فارسی ۲محمدرضا نصیری
تاریخ تفکر سیاسی در دورهی قاجاریهداریوش رحمانیان
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی اقتصادی و مذهبی ایران از آغاز دوره قاجار تا انقلاب مشروطیتسید حسن قریشی
تاریخ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوره سامانیان، دیلمیان و غزنویانبرات دهمرده
آموزش و یادگیری تاریخجف تیمینز
فرهنگ و تمدن ایران در دورهی صفویمهری ادریسیآریمی
تاریخ ایران در دورهی مغول و ایلخانانهوشنگ خسروبیگی
تاریخنگاری و تحولات آن در ایران و جهانحسین میرجعفری
متون تاریخی فارسی (۱)محمدرضا نصیری
تاریخ نفت در ایران و خاورمیانهمحمدامیر شیخ نوری
مبانی حکومت و ساخت قدرت در ایرانمحمدرحیم عیوضی
تاریخ تمدن مشرق زمینباقرعلی عادلفر
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوره صفویهکریم نجفی برزگر
تاریخ اندیشههای سیاسی در ایران و اسلامعلیاصغر حلبی
کلیات و مبانی علم تاریخ (رشته تاریخ)عبداله ساجدی
شناخت و نقد منابع و مآخذ تاریخ ایران بعد از اسلاممقصود علی صادقی
کاربرد آمار در جامعه شناسی![]()
لطیف پرتوی
بازاریابی محصولات جهانگردییزدان شیرمحمدی
بازاریابی بین الملل در جهانگردییزدان شیرمحمدی
مهارت های زندگی دانشجوییبهمن زندی
نظریه های خط مشی گذاری عمومیرضا رسولی

من به عنوان منبع دانشگاهی استفاده کردم.البته برای من دوران پهلوی خیلی عالیه.