خواندن نظراتمعرفی کتاب تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از انقراض قاجاریه تا کودتای ۲۸ مرداد (رشته تاریخ)
«تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از انقراض قاجاریه تا کودتای ۲۸ مرداد» نوشته دکتر زهرا قنبری مله از مجموعه کتابهای رشته تاریخ دانشگاه پیام نور برای تدریس در مقطع کارشناسی است. کتاب دوازده فصل دارد و وقایع دوره تاریخی یاد شده را از پیش از انقراض قاجاریه تا کودتای ۲۸ مرداد دربرمیگیرد.
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی اقتصادی و مذهبی ایران از آغاز دوره قاجار تا انقلاب مشروطیت
سید حسن قریشی
تاریخ تشیع ۲محمدطاهر یعقوبی
تاریخ تفکر سیاسی در دورهی قاجاریهداریوش رحمانیان
انقلاب مشروطیت و تحول سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران تا انقراض حکومت قاجاریهسید حسن قریشی کرین
تاریخ ایران در دورهی مغول و ایلخانانهوشنگ خسروبیگی
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی ایران در دورۀ افشاریان و زندیانمهری ادریسیآریمی
متون تاریخی فارسی ۲محمدرضا نصیری
تاریخ اندیشههای سیاسی در ایران و اسلامعلیاصغر حلبی
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوره صفویهکریم نجفی برزگر
تاریخ مطبوعات و احزاب سیاسی در عصر قاجارنادره جلالی
تاریخ تحولات سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران سلجوقیانشهرام یوسفیفر
مبانی حکومت و ساخت قدرت در ایرانمحمدرحیم عیوضی
تاریخنگاری و تحولات آن در ایران و جهانحسین میرجعفری
فرهنگ و تمدن ایران در دورهی صفویمهری ادریسیآریمی
کلیات جغرافیاگروه مولفان
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از زوال ایلخانان تا آغاز حکومت صفویانبدرالسادات علیزادهمقدم
نقش سیاست موازنه و نیروی سوم در تاریخ ایرانعلیرضا علی صوفی
تاریخ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوره سامانیان، دیلمیان و غزنویانبرات دهمرده
شناخت و نقد منابع و مآخذ تاریخ ایران بعد از اسلاممقصود علی صادقی
تربیت اخلاقیابراهیم نیک صفت
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
من به عنوان منبع دانشگاهی استفاده کردم.البته برای من دوران پهلوی خیلی عالیه.