کتاب نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه و ترویج حقوق بشر
خواندن نظراتمعرفی کتاب نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه و ترویج حقوق بشر
یکی از مسایل مهم و بحثبرانگیز امروزی، مسئله حقوق بشر است. در دو قرن اخیر تلاشهای گستردهای برای ترویج اصول و معیارهای حقوی بشر انجام شده است که از جمله آنها تدوین کنوانسیون حقوق کودکان، کنوانسیون مبارزه با هرگونه تعیض علیه زنان، کنوانسیون از بین بردن هرگونه رفتار و مجازات خشن و....است.
نخستین سند بینالمللی که در ان از سازمانهای غیردولتی مردمنهاد نام برده شده است، ماده ۷۱ منشور ملل متحد است.
اداره اطلاعات سازمان ملل متحد، مهمترین فعالیتهای سازمان های غیردولتی را خدمت انساندوستانه، توجه دادن مردم به اعمال دولت و نظارت بر سیاستهای اتخاذ شده از سوی دولت میداند و در اسناد و اعلامیههای مختلف به نقش موثر و تعیینکننده نهادهای جامعه مدنی اشاره کرده است.
وحید نصیری در کتاب «نقش سازمانهای مردمنهاد در توسعه و ترویج حقوق بشر با تمرکز بر فعالیتهای سازمان دیدهبان حقوق بشر» نقش این سازمانهای غیر دولتی را با تمرکز بر فعالیتهای سازمان دیدهبارن حقوق بشر، بررسی کرده است.
سازمان دیدبان حقوق بشر در سال ۱۹۷۸ به دست گروهی از فعالان حقوق بشر از جمله «رابرت برنشتاین» و «آریه نیبر» تاسیس شد. این سازمان برای نظارت بر تبعیت کشورهای بلوک شوروی سابق از مفاد حقوق بشر پیمان «هلسینکی» با نام «ناظر هلسینکی» و در پاسخ به درخواست حمایت اعلام شده گروههایی در مسکو، ورشو و پراگ فعالیت خود را آغاز کرد.
جایگاه ضابطان دادگستری و بازپرس در تحقیقات مقدماتی جزایی در آیین دادرسی کیفری ۹۲
خیرعلی نورالله پور ارچی
دوره حقوق مدنی نظام حق شفعه در حقوق ایران و اسلامعباس خواجهپیری
اصول علم سیاست (نسل سوم)حسین رضایی
من آرامش هستمسوزان ورده
تجزیه و تحلیل مقررات اینکوترمزسیدامیرعباس تهامینژاد
مجموعه قوانین و مقررات ثبت اسناد و املاک کشور (با اصلاحات و الحاقات)مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه
ترجمه و تلخیص ارولوژی کمپل ۲۰۱۶؛ جلد ۵علی زارع هروکی
قوز فکری و قدرت اندیشهعلیرضا میری