دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳

در این شماره می‌خوانیم: - دستگاه بررسی کیفیت آب پس از سیل ساخته شد - آندرومدا خواهر کهکشان راه شیری را بلعید - ریزترین ربات جهان از راه رسید - تولید قلب مصنوعی که مانند قلب واقعی ضربان دارد - ماهواره‌های مکعبی با همکاری ۳ دانشگاه ساخته می‌شود - باکتری عامل بوی بد عرق کشف شد - غایبان بزرگی به دولت الکترونیکی متصل نشده اند - واگن جدید هایپرلوپ رکورد سرعت سفر را شکست - دستگاه کارت خوان با اثر انگشت ساخته شد - قلب هایی که سخت می تپند - آتش‌ بي‌تدبيري در هور‌ - پيش به سوي سكه چهار ميليوني! - علی دایی ساخت خانه های زلزله زدگان را آغاز کرد+عکس - بوکس بانوان، یک مطالبه عمومی است - شهردار تهران تنها با مجوز رهبری می تواند به کار خود ادامه دهد - معرفی سه کاندیدای حقوقدان شورای نگهبان به مجلس - ضابطه‌مندشدن ازدواج موقت با صدور سندعادی - آمریکا ، خاورمیانه را به روسیه می‌سپارد - در آغوش آتش - پلانکتون‌ها از منظر فضا! - اگر اردیبهشت باران نمی آمد مجبور به جیره بندی بودیم - اروپا برابر آمریکا کوتاه نمی‌آید - اجازه توسعه صنایع آب بر در کشور را نمی دهیم - روحانی امشب گفت‌وگوی تلویزیونی نخواهد داشت - چرا جایزه نقدی‌ام را نمی‌دهند - قبح اعمال خلاف اداری از بین رفته است - شهردار تهران بازنشسته نیست - وضعیت فوق العاده ترکیه ۱۳۴ هزار نفر را بیکار کرد - تشکیل پرونده برای۴۰شرکت واردات تلفن همراه - بین اعضای کابینه دولت اعتماد وجود ندارد - بازار مسکن بلاتکلیف است

رایگان