کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی
خواندن نظراتمعرفی کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی
کتاب معروف و پرفروش «مردان مریخی، زنان ونوسی» نوشته دکتر جان گری (-۱۹۴۸)، روانشناس و مشاور خانواده است. محور این کتاب درک تفاوتهای روانشناختی زنان و مردان و تاثیر آن در زندگی خانوادگی است:
«تصور کنید مردها از سیاره مریخ و زنها از سیاره ونوس آمدهاند. سالها پیش روزی از روزها وقتی مریخیها پشت تلسکوپ نشسته بودند و سایر سیارات را رصد میکردند، ونوس را کشف کردند. با دیدن ونوسیها احساسی در آنان بیدار شد که قبلا هرگز آن را تجربه نکردهبودند. مریخیها به ونوسیها دل باختند و چندی بعد با سفینهای که اختراع کردند راهی ونوس شدند. ونوسیها با آغوشی باز از مریخیها استقبال کردند.
عشق ونوسیها و مریخیها اعجاز گونه بود. آنان از با هم بودن و از اینکه میتوانستند در کنار هم کار کنند به وجد آمدهبودند. آنان با آنکه از دو سیاره متفاوت بودند از تفاوتهای همدیگر لذت میبردند و ماهها وقت صرف کردند تا همدیگر را بشناسند و از نیاز، اولویتها و رفتارهای هم آگاه شوند. آنان سالها در هماهنگی و عشق با همدیگر زندگی کردند.»
مردان مریخی و زنان ونوسی
جان گری
مردان مریخی زنان ونوسیجان گری
مردان مریخی، زنان ونوسیمینا امیری
مردان مریخی زنان ونوسینغمه علیقلی
مردان مریخی زنان ونوسیجان گری
مردان مریخی و زنان ونوسی در عصر نوینفریاد موسویان
مردان مریخی زنان ونوسی در عصر نوینعلی علی پناهی
مهارتهای جدید برای تربیت فرزندان (مهارتهای فرزندپروری مثبت برای تربیت بچههایی فوق العاده)جان گری
گربه صفتیجان گری
۵,۱۰۰۷۰%
خیلی از زوج ها اگر این کتاب رو قبل از ازدواج یا لااقل اوایل ازدواج بخونند به شدت تنش ها و اختلافات بینشون کاهش پیدا میکنه، چون متوجه میشند این اخلاقی که از همسرشون بروز میکنه ریشه در ساختار
ما واسه خریدن یه گوشی ده بار دفترچه راهنماشو میخونیم ولی واسه ازدواج و زندگیمون یکم وقت نمیذاریم تا مطالعه کنیم و یاد بگیریم چجوری زندگی بهتری داشته باشم.به شخصه خیلی کتابشو دوست دارم.کمک میکنه خیلی سوتفاهم ها تو رابطه
اینکه اشارهای به خلاصه بودن کتاب نشده جای تأسف داره
این کتاب کامل نیست؟؟؟ کتابش رو من دیدم حدود 400 صفحه باید باشه اینجا زده 53 صفحه. 🤔
اگر مجردی اگر تازه ازدواج کردی اگر مدت زمان زیادیه که ازدواج کردی تو هر شرایطی که هستی خوندن این کتاب خیلی خیلی کمک کنندس برای تمام روابط حتی روابط کاری و ... روابط همسری که جای خود دارد
در مورد ترجمه نمی دونم ولی محتوای کتاب: برابری با شباهت و تفاوت فرق داره. حقوق برابر مثل تحصیل و بیمه اما خصوصیات و ظاهر متفاوت. اسم کتاب یه نوع تشبیه. به معنای تفاوت و از دو دنیای متفاوت. ونوس نماد
کتاب کاربردی و خلاصه که در کل دو تا نکته مهم دارد و اینه که در رابطه بد مردان اد میگیری کی سکوت کنی و در رابطه با زنان یاد میگیری که کی حرف بزنی. در کل بسیار راهگشاست چه
کتابی کم حجم ولی با ارزش. نمیدونم کتاب چاپی هم اینقدر کمه یا نه! ولی همین حجم کم خیلی چیزا یاد میده به آدم! شدیدا توصیه میکنم بخونین
این کتاب عالیه دختر خاله من کتاب کامل شو داره و همشو خونده و حسابی کار بردیه
کتاب خوب و تاثیر گزاری است. با خوندن این کتاب میتونیم ارتباط بهتری با جنس مخالف داشته باشیم و کمتر دچار کلافگی بشیم😂 البته ۷۰٪ این کتاب با فرهنگ و ارزشهای ایرانی اسلامی ما سازگار هست لذا با نگاه نقدی کتاب را