معرفی کتاب جامعه و فرهنگ سودان
«جامعه و فرهنگ سودان» از مجموعه کتابهای «جامعه و فرهنگ کشورها» و به قلم مصطفی امیدی و مریم معماریان است.
مجموعه حاضر، نخستین اثری است که پس ازتجزیه جمهوری سودان، درباره اوضاع فرهنگی و اجتماعی این کشور، به زبان فارسی تألیف شدهاست. سودان در سازمانها و اتحادیههای مهم بینالمللی و منطقهای، بویژه اتّحادیه آفریقا، سازمان کنفرانس اسلامی و جامعه کشورهای عربی عضویت و حضور مؤثر دارد و در میان کشورهای عربی و آفریقایی از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است. در این اثر، پس از کلیاتی درباره تاریخ، جغرافیای طبیعی، جغرافیای انسانی سودان، به وضعیت فرهنگی، نظام آموزشی، نظام اجتماعی، سیاست و حکومت در این کشور پرداختهشده و در ادامه مباحث، درباره فرهنگ عمومی و ویژگیهای فرهنگی سودان، زبان و ادبیات، رسانهها و وسایل ارتباط جمعی، مطالبی به رشته تحریر در آمدهاست.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جامعه و فرهنگ سودان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | جامعه و فرهنگ سودان |
| حجم فایل کتاب: | ۱۲.۸۸ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۳۹۹ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۵۰۰۰۰ تومان |

با سرچ و گپ و گفت با چت جی پی تی اطلاعات بیشتری میشه بدست اورد
تصویر خوبی از کشور سودان بهم داد برای علاقمندان به جغرافیا و کشورها پیشنهاد میکنم