دانلود رایگان شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۱ تير | طاقچه

کتاب شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۱ تير

امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۱ تير

در این شماره می‌خوانیم: - شکایت از گرانفروشان موبایل و خودرو - ۱۱مسافر چون شمع در میان آتش - ریزش معدن کلاریز و مصدوم‌شدن یک کارگر - آرمین زارعی از زیرزمین به روی زمین - بچه‌مدرسه‌ای‌ها و مُد کتاب‌های ماهواره‌ای - ۷ دلیل برای جدایی CR۷ از رئال - سیاهه رفتار غیرمتعارف سیمای ملی - دلار کف بازار چند تمام می‌شود - خانواده‌ها را به سالن ۱۲ هزار نفری هم راه ندادند - زمانی برای امداد زیر آب - به خرافات اعتقادی ندارم - خیز بویینگ برای ساخت هواپیمای مافوق صوت - لالیگا هدف احتمالی ۲ ملی پوش ایرانی - اتاقک‌های سرطان - بی‌پولی فوق‌لیسانسه‌ها در سیما - «عبدی شو»، «حیایی‌شو» می‌شود؟ - از من سوال بپرس - فصل هشت بازی تاج و تخت، مرگبارترین، پرتنش ترین و جذاب ترین - دلار یقه یانگوم را هم گرفت - گیردادن به فوتسال و سنگ نوردی در همدان و مشهد - حداقل موهاشو می‌کشیدید دلمون خنک شه - پس‌لرزه‌های یک اعتراف تلویزیونی - همه تلاش های مدیر «تسلا» در عملیات نجات کودکان از غار تایلند - شادی پار یس به آتش کشیده شد
منمشتعلعشقعلیمچکنم
۱۳۹۷/۰۴/۲۱

جناب مسئول روزنامه شهروند: اگر جنابعالی ناموس نداری اشکالی نداره ولی ملت ایران مردم با ناموسی هستند.بی عفتی هم حدی داره.اینطور که جنابعالی در صفحه 1 و15 به مسئله فوتسال و سنگنوردی مختلط پرداختید احساس میشود برای جنابعالی مهم نیست

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است