معرفی و دانلود کتاب آرکتا، غول کوهستان (نبردهیولاها، شش گانه اول:سپر اسرارآمیز؛ جلد سوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آرکتا، غول کوهستان (نبردهیولاها، شش گانه اول:سپر اسرارآمیز؛ جلد سوم)subscriptionAvailable

کتاب آرکتا، غول کوهستان (نبردهیولاها، شش گانه اول:سپر اسرارآمیز؛ جلد سوم)

۴.۴ امتیاز(از ۸ رأی)
آدام بلید، محمد قصاع

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آرکتا، غول کوهستان (نبردهیولاها، شش گانه اول:سپر اسرارآمیز؛ جلد سوم)

مجموعه رمان نبرد هیولاها داستانی است پر ماجرا و فانتزی. جادوگر شیطانی هیولای سحر آمیز آوانتیا را طلسم و جادو کرده است.فقط قهرمان واقعی می‌تواند هیولا را آزاد کند و اجازه ندهد که کشور را ویران کنند. آیا تام همان قهرمانی است که آوانتیا منتظرش بوده است؟ به تام بپیوندید و در نبرد او شرکت کنید. آیا شما جرأت دارید با تام همراه شوید؟ آیا می توانید از این نبرد جان سالم به در ببرید؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آرکتا، غول کوهستان (نبردهیولاها، شش گانه اول:سپر اسرارآمیز؛ جلد سوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآرکتا، غول کوهستان (نبردهیولاها، شش گانه اول:سپر اسرارآمیز؛ جلد سوم)
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهآدام بلید
مترجممحمد قصاع
انتشاراتانتشارات قدیانی
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه نبرد هیولاها، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Kamelia
۱۴۰۳/۰۹/۰۶

جذابه و حوصله سر بر نیست. جوریه که آدم هی بیشتر کنجکاو میشه که تو جلد بعدی قراره چی بشه

[]|[]
۱۴۰۱/۰۲/۰۸