کتاب عروسی داریم
خواندن نظراتمعرفی کتاب عروسی داریم
این کتاب مطالب آموزندهای را در قالب داستان و روایت درباره ازدواج و مراسم عروسی در جامعه امروز بیان کرده و دغدغههای جوانان امروز برای ازدواج و گرفتن عروسی را با دغدغههای بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) مقایسه کردهاست. و این مقایسه قطعا خواننده روشنبین را به فکر واخواهدداشت.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
کتاب عالی بود جوانانی که هنوز ازدواج نکردن، یا درش رف ازدواج هستن حتما مطالعه کنن تو این کتاب به زیبایی الگوی یک زندگی به سبک خدایی ترسیم شده... و چه الگویی زیباتر و بهتر از مولا علی (ع) و فاطمه زهرا(س) موفق
عالی بود به نظرم همه باید این کتاب بخونن تا بدونن چقدر فرق بین راه و رسم ما و سرور زنان افرینش ، دردانه ی رسول خدا صلی الله و علیه والسلم وجود دارد
چقدر زیبا بود😔😍 دنیای الان با دنیای اون زمان خیلی زیبا مقایسه شد🤩😊 چقدر ساده زندگی میکردن وچقدر ساده بودنش زیبا بود😞 اما یعنی الان هم میشه ؟ چجور میشه؟ سالروز ازدواج امیر المومنین علی ابن ابی طالب(ع) وبی بی دوعالم بانو فاطمه زهرا(س) را
برای هدیه دادن به شاگردا، توی روز ازدواج توسط «خانم معلم» های دغدغه مند، خیلی خوبه!
محشر بود❤🌹 به دخترای گلم پیشنهاد میکنم💐
عالی بود توصیه میکنم حتما مطالعه کنید 👌👌👌
خلاقانه ، نو ، جالب و اثرگذار💐
عالی..تو هر زمینه ای باید از زندگی ائمه الگوبرداری کرد.بخصوص از ساده زیستی و عشقی که در زندگی امام علی ع و حضرت زهرا س بود.💙🍃
چقدر زیبا بود این کتاب آرزو کردم کاش ادامه داشت😊
به زبان ساده اما هوشمندانه، برای آداب و رسوم و رفتار غلط فعلی و رایج امروزی ما ایرانیهای مسلمان در خصوص آداب خواستگاری، تهیه جهیزیه، مراسم عقد و عروسی و در نهایت ازدواج، مجدد الگوی اصیل اسلامی ما را یادآور