دانلود رایگان شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۷ تير | طاقچه
تصویر جلد کتاب شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۷ تير

کتاب شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۷ تير

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه شهروند - ۱۳۹۷ پنج شنبه ۷ تير

در این شماره می‌خوانیم: - دیروز به ۲۴ میلیون نفر متکی بودم امروز به ۸۱ میلیون - قوه‌قضائیه باید پناهگاه ملت باشد - خلع ید از دست‌اندازان به ثروت ملی - دست به دست دولت بدهیم - آخرین میخ‌ها بر تابوت مشاغل قدیمی - قهرمان فرارهای ناکام از دست پلیس - ایران یا جای کی‌روش است یا برانکو - محرمانه‌های مهناز افشار و برادرانش - شاد کردن مردم را نباید فقط به رامبد جوان و جناب ‌خان سپرد! - هند خطرناک‌ ترین کشور برای زنان - رکوردهای ماورایی سهراب - دیه‌گو را چه شده است؟ - حذف مفتضحانه قهرمان جهان - استراحت محمد علیزاده کی تمام می‌شود؟ - شاخ‌های اینستا در جبهه دشمن زن - رامبد کی‌روش شد! - ماجرای مرد ۳۱ ساله‌ای که ۳۸ هزار و ۲۵۰ سکه خریده! - زندگی دوباره با «واكي» و «جانتاپ» - ترامپ! عامل درد و رنج و تفرقه - پدرو مادر شکنجه گر آزاد شدند - آب تهران جیره بندی می‌شود؟ - فستیوالی از اشک و لبخند روی تراس فرودگاه امام(ره) - اینستاگرام فیلتر می‌شود؟ - بسته های اینترنتی گران شد؟ - تصادف هولناک فخیم‌زاده لب ساحل خزر - ترفندی برای جلب رضایت جنس خیلی مخالف

رایگان