کتاب عشق جاودانه
خواندن نظراتمعرفی کتاب عشق جاودانه
«عشق جاودانه» نام رمانی به قلم نویسنده بسیار جوان مشهدی، اکرم گوهری است. او متولد ۱۳۷۹ است و کتابش را در ۱۴سالگی نوشته است. دکتر محمدحسین پاپلی یزدی، استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران بر این کتاب مقدمه نوشتهاست.
بخشی از کتاب:
چشمهایم را که باز کردم همه جا سفید بود. نور افتاده بود روی صورتم و نمیتوانستم همه جا را خوب ببینم. کمی به خودم فشار آوردم تا چشمهایم عادت کرد. به اتاقی که داخلش بودم داشتم نگاه میکردم. چون همه جا سفید بود، فکر کردم مُردم....
- نکنه اینجا بهشته؟ پس درخت و رودخونه اش کو؟ مگه نمیگن بهشت سرسبزه؟ این جا که همش سفیده.
سوزش شدیدی داخل دستم حس کردم. خانومی سفید پوش کنارم بود و دستش یک سرم بود. چه جالب! مگر فرشتهها سرم وصل میکنند؟ خانوم سفید پوش گفت:
-بالاخره به هوش اومدی خانوم خوشگله؟
بی توجه به تعریفهای پرستار، ماسک را از روی صورتم برداشتم و گفتم:
-اینجا بهشته؟
اول با گیجی به من نگاه کرد. بعد زد زیر خنده. آنقدر بلند خندید که یک نفر از کنارم سرش را آورد بالا. وقتی نگاهش کردم، دیدم کیمیا با چشمهای سرخ دارد با لبخند تلخی نگاهم میکند. من را بغل کرد و گریه کرد...
هوش مصنوعی
لیدا پورغفاری
بلاکچین؛ یک راهنمای کاربردی برای توسعه راه حل های تجاری، قانونی و تکنولوژیکیجوزف بامبارا
نگاهمحمدجواد رکنی
آرامش تو با مناسما صادقی
پردردسرترین تخم دنیافاطمه قاسمی
ازدواج آمریکاییتیاری جونز
الملخص فی اللغةابوالفتح حمد بن احمد بن حسین بادی معروف به (کافی)
نقاشی قهوه خانه ای در گذر زمانمونا راسته
شطرنج، جامعه، مدیریتامیررضا صهبایی لطفی
ناگفته های شوش، خاطرات محمد اکبریمحمد اکبری
فرهنگ و تمدن کاریزیمحمدحسین پاپلی یزدی
تغییر اقلیمجان تی. هاردی
مقایسه تبحر حرکتی و شاخص های روانی در کودکان دارای اختلال بیش فعالی و سالموجیهه رستم زاده رشتخوار
Memoires of The Prince of the Public Bath: First Volumeمحمدحسین پاپلی یزدی
زندانی شماره ۳۹۵۱ (جرم؛ مهریه)م. ل. خانیکی
شازده حمام (جلد ششم)محمدحسین پاپلی یزدی
سیب میوه ای اسرارآمیزفاطمه وثوقی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بنده با توجه به علاقه زیادم به کتاب و خواندن آن و مطالعه نسخه های چاپی و الکترونیکی بسیار،این کتاب را خریداری کردم و خواندم.احساس من نسبت به این کتاب با استناد بر تجربه ای که در این سال ها
کتابی بد و پر از مشکلات چاپی و دارای خط داستانی ضعیف،چاپ کتابی با این استاندارد از این انتشارات به دور از انتظار بود که متاسفانه هم اکنون شاهدش هستیم.اگه پول بدید قطعا پولتونو اتیش زدین...
آبکی،یه مقدار خوندم،حوصله ام سر رفت
با آرزوی موفقیت برای ایشون عالی بود